Team Deventer

Wonen in Deventer

Een sfeervolle stad met een rijke geschiedenis, waar oude panden en moderne architectuur naadloos samengaan. Waar je kunt genieten van culturele evenementen en culinaire hoogstandjes, maar ook van rust en natuur in de omgeving. Dit typeert Deventer.

Op zoek naar een makelaar in Deventer? Thoma Post Makelaars is dé ideale partner bij het vinden of verkopen van jouw woning in Deventer. Met hun expertise en persoonlijke aanpak zorgen ze voor een naadloze begeleiding bij de koop of verkoop van jouw woning. Onze makelaars kennen de wijken van Deventer op hun duimpje, waardoor ze altijd een geschikte woning voor je zullen vinden.

Een combi van historisch, modern en groen

Deventer is een stad met karakter, elke wijk heeft zijn eigen unieke sfeer. Het oude centrum ademt nog steeds de sfeer van vroeger, met monumentale panden, pleinen en straatjes. Wij kunnen je dus ook helpen met een appartement kopen en verkopen in Deventer. Maar er is meer dan het oude centrum. Zo vind je in het noorden van de stad moderne nieuwbouwwijken, zoals Colmschate en de Vijfhoek, waar jonge gezinnen en starters een fijn thuis vinden. Daarnaast zijn er groene wijken zoals Zandweerd, waar rust en natuur samenkomen en waar je heerlijk kunt ontspannen.

Neem contact op

Een levendige cultuurscene

Ook op cultureel gebied heeft Deventer veel te bieden. Jaarlijks zijn er tal van festivals en evenementen, zoals Deventer op Stelten, de Boekenmarkt en het Dickens Festijn. Daarnaast heeft de stad een levendige kunst- en cultuurscene, met theaters, musea en galeries in overvloed. 

Voor de echte bourgondiërs onder ons is Deventer ook een aanrader. In de stad vind je een divers aanbod aan restaurants, cafés en bars, van hippe eettentjes tot gezellige bruine kroegen. Bovendien heeft Deventer een rijke culinaire geschiedenis, met specialiteiten zoals Deventer Koek en Deventer Mosterd.

Prachtige natuurlijke omgeving

Deventer ligt aan de rivier de IJssel, met aan de overkant prachtige natuurgebieden zoals de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug. Je vindt in de omgeving ook mooie wandel- en fietsroutes, bijvoorbeeld langs de IJssel of door het groene landschap van de Achterhoek.

In Deventer wonen heeft dus vele voordelen. Of je nu houdt van historie, cultuur, natuur of gezelligheid; in Deventer vind je het allemaal. En de bereikbaarheid? Die is uitstekend. Deventer ligt centraal in Nederland, vlak bij de A1 en met een eigen treinstation. Vanuit Deventer ben je zo in andere steden als Apeldoorn, Zutphen of Zwolle.

Vind jouw ideale woning in Deventer met Thoma Post Makelaars

Zoek je een woning in het charmante Deventer of wil je juist je woning verkopen? Dan staan onze makelaars voor je klaar. Met onze kennis van de stad en jarenlange ervaring in de Deventerse woningmarkt helpen we je bij het vinden van jouw droomhuis. Of je nu op zoek bent naar een appartement, tussenwoning, vrijstaande woning of villa, Thoma Post Makelaars staat voor je klaar. Wil je niet wonen maar juist werken in Deventer, ook dan kan Thoma Post je helpen. We kunnen ook bedrijfspanden voor je kopen of verkopen.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure