Team Deventer

Wijken in Deventer

Wonen in Deventer betekent wonen in een veelzijdige stad met een rijke geschiedenis. De stad is opgedeeld in verschillende wijken, elk met hun eigen karakter en charme. Of je nu op zoek bent naar rust, gezelligheid of moderniteit, er is voor ieder wat wils. De stad is administratief verdeeld in vijf wijken door de gemeente en daaromheen zijn er nog andere omliggende gebieden. Wij zetten alle Deventer wijken voor je op een rij.

 

Neem contact op

Binnenstad en De Hoven

Wonen in Deventer in de historische binnenstad of het karakteristieke De Hoven? Bij Thoma Post Makelaars weten we precies welke woningen hier te koop zijn. Of je nu op zoek bent naar een knus appartement of een prachtige monumentale woning, wij helpen je graag verder.

Rode Dorp, Driebergenbuurt, Voorstad-Centrum, Voorstad-Oost en Zandweerd-Zuid

Deze wijken bieden een mooie mix van nieuwbouw en historische panden, en zijn daardoor erg gewild. Ben jij geïnteresseerd om in één van deze wijken te wonen? Schakel dan de expertise van Thoma Post Makelaars in.

Raambuurt, Buitengracht, Knutteldorp, Hoornwerk, Rivierenwijk, Snipperling en Bergweide

Van de pittoreske Raambuurt tot de moderne nieuwbouwwoningen in de Rivierenwijk, deze wijken hebben voor ieder wat wils. Van gezellige straatjes en pleintjes, een divers winkelaanbod en sportcomplexen, tot veel groen. 

Zandweerd-Noord, Borgele/Platvoet en Keizerslanden

Deze wijken zijn vooral bekend vanwege hun karakteristieke woningen en appartementen uit de jaren 60 en 70. Ook over deze wijken kunnen we je uitstekend adviseren.

Colmschate en De Vijfhoek

Deze wijken zijn de laatste jaren flink gegroeid en bieden een diversiteit aan woningen, van appartementen tot vrijstaande huizen. Ideaal voor jonge gezinnen en starters. Thoma Post Makelaars biedt ook huizen te koop in Deventer Colmschate.

Onze makelaars kennen de wijken van Deventer als hun broekzak en weten precies welke woningen er te koop zijn. Laat ons je helpen om jouw perfecte woning in één van deze wijken te vinden of verkopen!


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure