Appartement kopen en verkopen in Deventer

Kopen van een appartement in Deventer

Ben je op zoek naar een appartement in Deventer? Dan ben je bij Thoma Post Makelaars Deventer aan het juiste adres. Wij hebben altijd meerdere appartementen te koop en of te huur in de regio. Of je nou op zoek bent naar een mooie loft, een studio of een maisonnette, wij vinden het juiste appartement voor je.

In een vrijblijvend gesprek inventariseren wij graag jouw specifieke wensen en krijg je een realistisch beeld van je kansen in Oost-Nederland. Ook kijken wij welke oplossingen het beste passen: aankoop of aanhuur. Door deze professionele en persoonlijke begeleiding in alle fasen van het koopproces weet je altijd waar je aan toe bent.

Verkopen van een appartement

Natuurlijk zijn wij ook de partij als je een appartement wil verkopen in de omgeving van Deventer. Onze team van Thoma Post Deventer, bestaande uit Dick van den Burg/ Joseph Lagrene / Jozeptha de Wilde/ Leonie Rozendaal hebben ruime ervaring met het verkopen van appartementen in Deventer en weten precies de juiste koper te vinden voor jouw appartement.

Je huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis in je leven. Het is financieel en emotioneel gezien namelijk best een grote stap. Daarom is het van belang om de juiste beslissingen te nemen, zodat je de woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs kan verkopen. Wij helpen je graag met deze beslissingen en nemen je alle zorgen uit handen tijdens de verkoop van je huis. Ons uitgebreide netwerk en onze zoekersdata zorgt ervoor dat we de koper vaak al kennen zelfs voordat je huis op Funda staat

Thoma Post Makelaars Deventer werkt met een uniek verkoopplan om het verkoopproces zorgeloos te laten verlopen. Op deze manier ervaar je gelijk vanaf het begin meer zekerheid, rust en overzicht. Met dit verkoopplan en de bijbehorende verkoopactiviteiten zorgen wij ervoor dat je huis heel gemakkelijk verkocht gaat worden. Het verkoopplan vormt de basis, maar tijdens het vooronderzoek kijken we al naar jouw persoonlijke wensen, mogelijkheden maar ook onmogelijkheden. Jouw wensen komen terug tijdens het hele verkoopproces, vanaf de eerste kennismaking tot aan na de notaris.