Team Deventer

Werken in Deventer

Werken in de dynamische stad aan de IJssel; Deventer. Deze historische Hanzestad is niet alleen een populaire woonplaats, maar ook een bruisend zakencentrum waar veel bedrijven en organisaties gevestigd zijn. Werken in Deventer biedt dan ook volop mogelijkheden, of je nu op zoek bent naar een kantoorruimte of je bedrijfspand wilt laten taxeren. Thoma Post Makelaars is dé specialist op het gebied van bedrijfsonroerend goed in Deventer en omgeving.

In Deventer werken heeft zo zijn voordelen. Je vindt in deze stad een bruisende en diverse economie, van kleine start-ups tot grote multinationals en van lokale winkeliers tot internationale spelers. Er is veel werkgelegenheid. Ook de nabijheid van steden als Apeldoorn, Zwolle en Arnhem maakt Deventer aantrekkelijk voor bedrijven en werknemers.

Neem contact op

Bedrijfsmakelaar in Deventer

Als bedrijfsmakelaar in Deventer hebben wij een breed aanbod aan kantoorruimtes, winkelpanden en bedrijfspanden in verschillende wijken en buurten. Van het historische stadscentrum tot moderne bedrijventerreinen, we kennen de markt als geen ander en kunnen je helpen bij het vinden van een pand dat past bij jouw bedrijf. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste kantoorruimte een belangrijke stap is voor de groei van uw bedrijf. Daarom zullen onze bedrijfsmakelaars je van begin tot eind begeleiden bij het vinden van de ideale kantoorruimte in Deventer. We denken graag met je mee over de mogelijkheden en geven deskundig advies over bijvoorbeeld huurprijs, oppervlakte en locatie.

Taxeren van bedrijfspanden

Ook voor het taxeren van bedrijfspanden in Deventer en omgeving ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Onze ervaren taxateurs kennen de marktwaarde van bedrijfspanden in Deventer en omgeving en zijn op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. Of het nu gaat om een taxatie voor financieringsdoeleinden, verzekering of aan- en verkoop, wij bieden deskundig en betrouwbaar advies en leveren een helder rapport.

Bedrijvigheid in de stad

Werken in Deventer biedt volop kansen en mogelijkheden, zowel voor werkgevers als werknemers. Of je nu een bedrijfspand wilt huren of verhuren, een kantoorruimte zoekt of je pand wilt laten taxeren. Thoma Post Makelaars is de juiste partner voor al je vragen en wensen op het gebied van bedrijfsonroerend goed in Deventer en omgeving. Wil je in de buurt van je werk wonen en dus wonen in Deventer? Wij vinden het geschikte huis voor jou.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure