Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfspand Winterswijk

Wil je werken in Winterswijk en zoek je daarom een bedrijfspand in Winterswijk? Een goed bedrijfspand is voor iedere ondernemer ontzettend belangrijk. Het is meer dan alleen de huisvesting van je bedrijf: het is je visitekaartje, de plek waar je bezoekers ontvangt en wellicht de plek waar belangrijke deals gesloten worden. Het is dus vanzelfsprekend dat jouw bedrijf en je bedrijfspand optimaal op elkaar afgestemd zijn. Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek heeft jarenlange ervaring in het kopen, verkopen, huren en verhuren van bedrijfspanden en helpt jouw onderneming verder.

Ruim 50 jaar ervaring

Of het nu winkelruimte, kantoorruimte, bouwgrond een regulier bedrijfspand in Winterswijk en omgeving betreft, bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek ben je aan het goede adres. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring op deze gebieden. Door heldere communicatie gedurende de hele samenwerking met ons weet je altijd waar jij en je bedrijf aan toe zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Neem contact op

Winterswijk en de Achterhoek

Winterswijk leeft en dat is terug te zien in deze plaats met bijna 25.000 inwoners. De combinatie van de rust en ruimte van het buitenleven met daarbij de drukte van het dorp is uniek. De Duitse grens ligt op fietsafstand en daarom is Winterswijk uitermate geschikt als vestigingsplaats voor bedrijven met internationale ambities. 

Thoma Post Bedrijfsmakelaars

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek is gevestigd aan Prins Bernhardweg 7 in Lochem. Vanaf deze locatie kunnen wij de Achterhoek perfect bedienen en zijn we constant op de hoogte van al het nieuws op de vastgoedmarkt, zo ook wanneer er een bedrijfspand in Winterswijk beschikbaar komt. Neem contact met ons op via deze pagina en ervaar de full-service dienstverlening van Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek. 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.