Lochem 2

Werken in Lochem

Ben jij op zoek naar een bedrijfspand of kantoorruimte in Lochem? Bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars hebben een gevarieerd aanbod in de Achterhoek, dus ook in Lochem! Maak kennis met ons team van bedrijfsmakelaars. Zij helpen je om de perfecte bedrijfslocatie te vinden die aan al jouw zakelijke wensen en behoeften voldoet. Onze bedrijfsmakelaars zijn professionals met uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt. Met hun brede netwerk van connecties en ons huidige bedrijfsaanbod kunnen zij je helpen aan het beste bedrijfspand in Lochem voor jou.

Neem contact op

Waarom vestigen in Lochem?

Naast dat Lochem een hartstikke gezellige en karakteristieke stad is, is het ook nog eens een bruisende plek vol met mogelijkheden voor ondernemers. Met haar gunstige ligging in de Achterhoek is Lochem een ideale plek om te werken, een bedrijf te starten of een plek om je bedrijf te laten groeien. Lochem biedt een scala aan voordelen voor zowel ondernemers als werknemers. Met haar uitstekende verbindingen via weg en spoor, is Lochem gemakkelijk bereikbaar. Bovendien heeft Lochem een levendige gemeenschap van ondernemers en een diversiteit aan bedrijven in verschillende sectoren. Zo zit jij met jouw bedrijf op een plek waar volop mogelijkheden zijn voor samenwerking en groei.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek

Samen met een van onze bedrijfsmakelaars ga je op zoek naar een passend pand in ons aanbod die jij zou willen bezichtigen. Geef je prijsklasse, wensen en behoeftes door en onze bedrijfsmakelaars kunnen jou adviseren wat het beste bij jouw organisatie past. Ons bedrijfsaanbod varieert van grotere bedrijfspanden tot kantoorruimtes, magazijnen en showrooms. Naast dat onze bedrijfsmakelaars jou kunnen helpen met de aankoop of aanhuur van een bedrijfspand in Lochem kunnen onze taxateurs je helpen met een zakelijke taxatie van je bedrijfspand die je al hebt. Zo weet jij de waarde van je bedrijfspand in een uitgebreide en nauwkeurig taxatie en weet je gelijk waar je aan toe bent.

Wat is de volgende stap voor jouw bedrijf?

Nu je weet welke voordelen Lochem heeft als werkgebied, is tijd om alles op een rijtje te zetten. Denk nog eens na over de gunstige ligging, de diversiteit aan sectoren die Lochem biedt en de gezellige gemeenschap. Wil je het zelf eens ervaren? Kom langs bij ons kantoor in Lochem en maak kennis met onze bedrijfsmakelaars. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk. En misschien open jij dan wel binnenkort jouw vestiging in Lochem. Wil je juist je bedrijfspand laten taxeren in Lochem? Ook dan helpen wij je graag! Ben je toch op zoek naar een makelaar omdat je wil wonen in Lochem? Bij ons ben je aan het juiste adres.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure