Header Bedrijfsmakelaardij

Kantoorruimte Lochem

Ben je op zoek naar kantoorruimte in Lochem? De zoektocht naar geschikte kantoorruimte in Lochem begint bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek. Onze bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs staan graag aan je zijden in alle stappen van het proces van kopen, huren, verkopen of verhuren van kantoor- en bedrijfsruimte in de regio Achterhoek. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen als je wilt werken in Lochem.

Kantoorruimte in Lochem huren of kopen

De eerste keuze die gemaakt dient te worden in de zoektocht naar kantoorruimte in Lochem is of je wil kopen of huren. Aan beide vormen zijn voordelen verbonden, welke we graag voor je op een rijtje zetten. Bij het huren ben je bijvoorbeeld flexibeler, wat handig is in perioden van verwachte groei of krimp van je bedrijf. Bij huur zit je vaak minder lang verbonden aan een pand, door dat de huur na een bepaalde periode per maand op te zeggen is. Grote onderhoudskosten zijn voor de rekening van de verhuurder, waardoor je deze bedragen kunt investeren in zaken die echt belangrijk zijn voor je onderneming. Bij kopen bouw je echter eigen vermogen op, en maak je misschien zelfs winst als de waarde van het pand stijgt. Jouw Thoma Post bedrijfsmakelaar adviseert je graag in de keuze tussen kopen of huren.

Neem contact op

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek is gevestigd in Lochem. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Ons team van vastgoedspecialisten en bedrijfsmakelaars staat graag voor je klaar om de koop, huur, verhuur of verkoop van jouw bedrijfsruimte of kantoorruimte in Lochem en omgeving tot een succes te maken. Maak kennis met ons via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.