Lochem 2

Wonen in Lochem

Lochem, een stad gelegen in de Achterhoek. De ideale plek om te wonen voor liefhebbers van rust, natuur en een bruisende gemeenschap. Met haar schilderachtige landschappen, prachtige huizen en tal van recreatiemogelijkheden, trekt Lochem steeds meer mensen aan die zich hier willen vestigen. Wil je weten wat Lochem jou te bieden heeft? Misschien staat hier wel jouw droomhuis!

Neem contact op

Lochem en omstreken

Lochem heeft een rijke natuurlijke omgeving. Van uitgestrekte bossen en groene weilanden tot aan de rivier de Berkel die dwars door de stad stroomt. Hierdoor biedt de omgeving talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en varen. Als je op zoek bent naar een plek waar je heerlijk kunt genieten van rust en stilte maar ook actief bezig kunt zijn, dan is Lochem de perfecte keuze voor jou. Wonen in Lochem betekent dat je elke dag wordt omringd door het erfgoed en de historische charme van de stad. De karakteristieke kenmerken zie je terug in verschillende oudere delen in de straatjes en monumenten. Het brede woningaanbod in Lochem maakt dat er voor iedereen wat wils is. Van vrijstaand, tot appartementen en van villa’s tot nieuwbouw in Lochem. Lochem heeft vele verschillende huizen te koop.

Thoma Post Makelaars

Wist je dat wij ook een kantoor hebben in Lochem? Onze makelaars komen hier uit de buurt en hebben dus kennis van de lokale markt en omgeving. Zo kunnen zij je begeleiden bij het hele proces van het kopen van een huis in Lochem. Onze ervaren makelaars staan klaar om je te helpen van A tot Z in het koopproces. Van het zoeken naar geschikte woningen uit ons aanbod tot het regelen van bezichtigingen en het onderhandelen over de prijs. Zij zorgen ervoor dat het kopen van een huis een vlotte en succesvolle ervaring wordt. Dan woon jij binnenkort in de prachtige omgeving van Lochem.

Full service dienstverlening

Een huis koop je niet zomaar. Daarom bieden wij bij Thoma Post Makelaars ook aanvullende dienstverleningen aan om jou op deze manier volledig te ontzorgen. Zo kun je ook bij ons terecht voor je woningtaxatie. Onze taxateurs zijn NRVT gecertificeerd en lid van de NVM. Op deze manier zijn onze taxateurs experts in het bepalen van de waarde van woningen in Lochem en krijg jij een volledige en nauwkeurige taxatie. Bij onze eigen hypotheekafdeling kun je terecht voor al je vragen over financiering en wil je graag duurzamer wonen? Daar helpen onze verduurzamingsexperts je graag bij. Zo kun jij gerust en zorgeloos een huis kopen in Lochem. Wil je niet alleen wonen maar ook werken in Lochem en ben je daarom op zoek naar een bedrijfsmakelaar? Wij helpen je graag!

Kom eens langs bij ons kantoor in Lochem. Dan zie je gelijk de groene omgeving waar je net zoveel over hebt gelezen. Maak kennis met ons team van makelaars in Lochem en de rest van onze dienstverlening.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure