Bedrijfspand Lochem

Bedrijfspand in Lochem kopen, verkopen, huren of verhuren? Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek helpt graag! Wij hebben een uitgebreid netwerk aan zowel zakelijke als particuliere relaties. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bedrijfsmakelaardij is Thoma Post Bedrijfsmakelaars met recht een ervaren speler te noemen.

Perfecte aansluiting

Een goed bedrijfspand is van groot belang voor je onderneming. Je bedrijfspand is tenslotte  het visitekaartje van je bedrijf. Je ontvangt er klanten, er wordt gewerkt en je sluit er deals. Logisch dus dat jouw bedrijf en bedrijfspand in Lochem uitstekend op elkaar afgestemd moeten zijn! Thoma Post bedrijfsmakelaars denkt met je mee in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën, om zo tot een naadloze aansluiting te komen van je bedrijf en bedrijfspand.

Lochem als vestigingsplaats

Lochem is gelegen aan het Twentekanaal en kent een bruisend bedrijfsleven. Zowel kantoren, fabrikanten, beleggers en geïnteresseerden in bedrijfspanden in Lochem vinden hun weg naar de plaats met bijna 15.000 inwoners op de grens van Gelderland en Overijssel. De ligging nabij diverse uitvalswegen en de Duitse grens maken Lochem uitstekend geschikt als vestigingsplaats voor internationaal georiënteerde bedrijven.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek is centraal gelegen in Lochem. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Wil je weten wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via deze pagina en ervaar een zorgeloze koop, verkoop, huur of verhuur van je bedrijfspand in Lochem en omgeving met Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek.