Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfspand Enschede

Bedrijfspand in Enschede? Je bedrijfspand is het kloppende hart en het visitekaartje van je bedrijf. Je ontvangt er klanten, zakelijke relaties, werkt er en sluit er deals. Het is daarom essentieel dat jouw bedrijf en bedrijfspand optimaal op elkaar afgestemd zijn. Thoma Post Bedrijfsmakelaars helpt je graag tijdens de zoektocht naar het perfecte bedrijfspand voor jouw onderneming.

Aankoopmakelaar

Thoma Post Bedrijfsmakelaars is ook actief als aankoopmakelaar. Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfspand in Enschede, zoeken wij graag met je mee en raadplegen wij ons uitgebreide netwerk. Dit netwerk zorgt ervoor dat we de verkoper van jouw ideale bedrijfspand vaak al kennen, nog voordat het pand op Funda in Business staat! Zodra je het perfecte bedrijfspand hebt gevonden, bij ons of een collega-makelaar, gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. Tijdens bezichtigingen kijken we met een objectieve blik naar eventuele gebreken en letten we op zaken zoals het bestemmingsplan, de vergunningen en het kadaster. Zo weet je zeker dat je na aankoop niet voor verrassingen komt te staan. Dat is wel zo prettig dus. 

Neem contact op

Je bedrijfspand verkopen

Je organisatie is gekrompen of juist gegroeid, je wil een andere locatie omdat je niet meer wil werken in Enschede of hebt andere redenen om  je bedrijfspand te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuw bedrijfspand in Enschede. Wat deze reden ook is, voor ieder bedrijfspand vinden wij een geschikte koper met behulp van onze unieke verkoopmethoden. Wij denken vanuit de kant van zowel koper als verkoper, om je zo te verzekeren van het optimale resultaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van unieke verkoopmethodes zoals 360° fotografie, het digitaliseren van plattegronden of het digitaal restylen van het interieur van je bedrijfspand? De keuze is aan jou. Onze bedrijfsmakelaars adviseren je graag en denken met je mee in creatieve en innovatieve oplossingen voor de verkoop van jouw bedrijfspand.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Enschede

Kantoorruimte, opslagruimte, winkelruimte of een bedrijfspand in Enschede kopen, huren, verkopen of verhuren? Bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars ben je aan het juiste adres! Onze bedrijfsmakelaars wonen en werken zelf in Enschede en omgeving waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop bij ons binnen om naar de mogelijkheden te informeren. Naast de omgeving Enschede zijn we ook werkzaam in de achterhoek. Je kunt dus ook bij ons terecht als je een bedrijfspand in Winterswijk wil kopen of verkopen.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.