Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfsmakelaar Enschede

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Enschede? Een bedrijfspand is het visitekaartje van je onderneming. Het is daarom belangrijk dat je bedrijfspand perfect bij je onderneming past en andersom. Thoma Post Bedrijfsmakelaars weet wat er speelt in Enschede en omgeving en is daarom de beste keus als je een bedrijfspand in Enschede wil kopen, verkopen, huren of verhuren in deze regio.

Persoonlijke aandacht en service

Persoonlijke aandacht en service staat bij ons centraal. We kijken op creatieve en innovatieve wijze verder op punten waar een andere bedrijfsmakelaar stopt en juist dit maakt ons onderscheidend. We houden ons aan de afspraken die er gemaakt worden en ons uitgebreide zakelijke netwerk geeft ons uitstekende connecties met vastgoedgerelateerde partijen die uitstekend van pas kunnen komen tijdens de aan- of verkoop van een bedrijfspand. Tot onze opdrachtgevers en relaties behoren grote landelijke, regionale en lokale partijen zoals banken, vastgoedfondsen en retailers.

Neem contact op

De stad Enschede

Enschede heeft 160.000 inwoners en is de grootste stad van Overijssel en de regio Twente. Er is altijd iets te beleven en dat zie je terug in de stad tijdens festivals, evenementen en koopzondagen. Veel winkeliers zijn gevestigd aan het drukbezochte Van Heekplein of rond de Oude Markt. Maar ook de andere wijken, vele industriegebieden en omliggende dorpen bieden volop mogelijkheden voor ondernemers: van ZZP’ers tot aan multinationals. Het aanbod is groot als je wil werken in Enschede.

Thoma Post Bedrijfsmakelaar in Enschede

De bedrijfsmakelaardij bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars is verdeeld in drie regio’s: Twente, Achterhoek en Stedendriehoek. Als je op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar in Enschede, kan je terecht bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente. Onze bedrijfsmakelaars Hans, Sjoerd en Silvia denken graag met je mee over jouw bedrijfsmatig vastgoed in Enschede. Neem contact op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure