Bedrijfsmakelaar Deventer

Ben je op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Deventer? Je wil natuurlijk alleen het allerbeste voor jouw bedrijf. Dat begrijpen we bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars, en daarom zoeken we graag met je mee naar innovatieve oplossingen voor het kopen of verkopen van je bedrijfspand. We nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op je onderneming.

Makelaars met meer..

Naast het kopen en verkopen van bedrijfspanden, kantoren en winkelruimte staan wij ook voor je klaar voor een betrouwbare taxatie van je bedrijfspand. Deze waarde kan nodig zijn voor bijvoorbeeld de jaarrekening of officiële documenten. Al onze taxateurs zijn ingeschreven bij het NRVT: het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Je kan dus een zeer nauwkeurige en betrouwbare taxatie verwachten.

Bedrijfsmakelaar in Deventer

Deventer is een van de oudste steden van Nederland en is van oorsprong een Hanzestad. De sfeervolle en inspirerende binnenstad biedt plaats aan talloze ondernemers. Deventer is gelegen aan de IJssel en A1 en heeft daardoor uitstekende verbindingen met andere steden in Nederland of het buitenland. Daarnaast is het treinstation centraal gelegen in de stad, waardoor zowel de binnenstad als omliggende wijken ook uitstekend bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Specialist in Oost-Nederland

Thoma Post Bedrijfsmakelaars is niet alleen actief in Deventer, maar in heel Oost-Nederland. Zo is er altijd een van onze specialisten in je buurt met regionale en lokale kennis en expertise. Onze makelaars in Deventer hebben een uitgebreid netwerk en staan je graag persoonlijk, met korte lijnen en met heldere communicatie terzijde. Wil je meer weten over ons? Neem dan contact op.