Bog Stedendriehoek

Bedrijfsmakelaar Deventer

Ben je op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Deventer? Je wil natuurlijk alleen het allerbeste voor jouw bedrijf. Dat begrijpen we bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars, en daarom zoeken we graag met je mee naar innovatieve oplossingen voor het kopen of verkopen van je bedrijfspand. We nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op je onderneming en daardoor met een gerust gevoel kunt werken in Deventer.

Thoma Post Makelaars taxaties

Naast het kopen en verkopen van bedrijfspanden, kantoren en winkelruimte staan wij ook voor je klaar voor een betrouwbare taxatie van je bedrijfspand. Deze waarde kan nodig zijn voor bijvoorbeeld de jaarrekening of officiële documenten. Al onze taxateurs zijn ingeschreven bij het NRVT: het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Je kan dus een zeer nauwkeurige en betrouwbare taxatie verwachten. Wil je je bedrijfspand in Deventer laten taxeren? Wij helpen je graag!

Neem contact op

Bedrijfsmakelaar in Deventer

Deventer is een van de oudste steden van Nederland en is van oorsprong een Hanzestad. De sfeervolle en inspirerende binnenstad biedt plaats aan talloze ondernemers. Deventer is gelegen aan de IJssel en A1 en heeft daardoor uitstekende verbindingen met andere steden in Nederland of het buitenland. Daarnaast is het treinstation centraal gelegen in de stad, waardoor zowel de binnenstad als omliggende wijken ook uitstekend bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Specialist in Oost-Nederland

Thoma Post Bedrijfsmakelaars is niet alleen actief in Deventer, maar in heel Oost-Nederland. Zo is er altijd een van onze specialisten in je buurt met regionale en lokale kennis en expertise. Onze makelaars in Deventer hebben een uitgebreid netwerk en staan je graag persoonlijk, met korte lijnen en met heldere communicatie terzijde. Wil je meer weten over ons? Neem dan contact op. 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.