Huis te koop Lochem

Een huis te koop in Lochem vinden? Dit kan een lastige opgave lijken, maar Thoma Post Makelaars Lochem beschikt over jarenlange ervaring en kennis van de lokale én regionale markt. Met onze full service dienstverlening is de aankoop van een huis een zorgeloze aangelegenheid.

Huis te koop in Lochem vinden

De eerste stap van het kopen van een huis is natuurlijk de zoektocht naar je droomhuis. Daar helpen wij je graag bij, onder andere door ons eigen Woonwensensysteem. Door je woonwensen aan ons door te geven, zorgen wij ervoor dat je constant op de hoogte gehouden wordt van het nieuwste aanbod. Je ontvangt het nieuwste aanbod in je e-mail, zelfs nog voordat het op Funda staat! Je bent als eerste op de hoogte zodra er een nieuw huis te koop staat in Lochem en dit brengt de nodige voordelen met zich mee.

De perfecte bezichtigingen

Zodra je je droomhuis bij ons of een collega-makelaar gevonden hebt, gaan we graag als aankoopmakelaar met je mee naar bezichtigingen. Tijdens deze bezichtigingen kijken we met een objectieve blik naar belangrijke aspecten en we kunnen indien gewenst vooraf een aantal onderzoeken uitvoeren, zoals een onderzoek naar het kadaster of een bouwtechnische keuring.

Thoma Post Makelaars Lochem

Thoma Post Makelaars Lochem is gevestigd aan de Prins Bernhardweg en de Berkel. Vanuit deze locatie kunnen we ons werkgebied perfect bedienen, want naast Lochem zijn we bijvoorbeeld ook actief in de plaatsen Barchem, Ruurlo, Borculo en Laren. Neem contact op met ons via deze pagina en ervaar onze full-service dienstverlening!