Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfsruimte Haaksbergen

Soorten Bedrijfsruimte in Haaksbergen

Bedenk eerst welke bedrijfsruimte op jou van toepassing is. Er zijn drie soorten: middenstandsbedrijfsruimten, kantoren en praktijkruimten. Heb je geen winkel of horecazaak, dan valt jouw bedrijf automatisch onder ‘overige bedrijfsruimten’.

Je zit in dat geval niet vast aan een minimale of maximale huurperiode en kunt op ieder moment de huur laten ingaan. Als je de gewenste huurperiode niet schriftelijk laat vastleggen, wordt een huurovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd. Ook over de huurprijs kunnen onderling afspraken worden gemaakt.

Neem contact op

Aanbod Bedrijfsruimte in Haaksbergen

Wil je het complete aanbod van bedrijfsruimte vinden in Haaksbergen? Klik dan hier. Zit uw ideale bedrijfsruimte er niet tussen? Neem gewoon contact op en vertel ons uw wensen. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte aansluiting tussen een zoekende en biedende partij. We helpen u graag!

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente staat persoonlijke service centraal. Onze bedrijfsmakelaars Hans, Jordy en Joris denken met je mee in creatieve oplossingen en kijken verder op punten waar een andere bedrijfsmakelaar stopt. Door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen, ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken. Het uitgebreide zakelijke netwerk dat we hebben zorgt voor uitstekende connecties met vastgoedgerelateerde partijen die er ook voor jou toe doen. Tot onze relaties en opdrachtgevers behoren grote landelijke partijen zoals banken, vastgoedfondsen en retailers maar ook lokale en regionale partijen.

 

 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.