Huizen te koop Haaksbergen

Ben je op zoek naar huizen die te koop staan in Haaksbergen? Thoma Post Makelaars Enschede helpt je graag in deze zoektocht! Wij zijn gevestigd in Enschede, maar door middel van jarenlange lokale en regionale ervaring uitgegroeid tot dé specialist op lokaal en regionaal niveau. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Huizen te koop gezocht in Haaksbergen

Als je op zoek bent naar huizen die te koop staan in Haaksbergen, loont het om een aankoopmakelaar in te schakelen. Thoma Post Makelaars Enschede is ook actief als aankoopmakelaar. Voordat er bezichtigingen plaatsvinden, maken we eerst kennis met elkaar waardoor we op de hoogte zijn van jouw wensen en mogelijkheden. Daarnaast schrijven we je in in het Thoma Post Woonwensensysteem. Hierdoor ben je constant op de hoogte van het allernieuwste aanbod van Thoma Post Makelaars, vaak zelfs nog voordat het op Funda staat! Ook kijken we naar geschikt aanbod bij collega-makelaars. Is je droomhuis gevonden? Dan gaan we graag met je mee naar bezichtigingen en geven we je professioneel advies tijdens de onderhandelingsfase.

Neem contact op

Wonen in Haaksbergen

Wonen in Haaksbergen, of de Ster van Twente zoals het dorp ook genoemd , betekent wonen in een groene omgeving. Haaksbergen is gelegen langs de N18 tussen Neede en Enschede en in de complete gemeente Haaksbergen wonen ongeveer 25.000 mensen. Haaksbergen kent een actief verenigingsleven en in het centrum zijn vele winkels te vinden. Een dorp voor iedereen!

Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post Makelaars Enschede is gevestigd aan het Koningsplein 11 in Enschede. Wil je meer informatie over huizen die te koop staan in Haaksbergen? Neem dan contact met ons op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure