Teamfoto Zutphen 2023 2

Werken in Zutphen

Overweeg je je te vestigen in Zutphen met je onderneming? De bedrijfsmakelaars van Thoma Post Bedrijfsmakelaars adviseren je daarin graag. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste plaats en het juiste pand essentieel is voor het succes van je bedrijf. Wij bieden zowel kantoorruimte in Zutphen als bedrijfsruimte in Zutphen.

Zutphen is met recht een stad met een gunstig vestigingsklimaat voor je onderneming. Geografisch gezien kun je stellen dat Zutphen zeer centraal is gelegen. Bovendien heeft de stad een rijke geschiedenis en – niet geheel onbelangrijk – een bloeiende economie. Kijken we nog eens terug naar de kaart, dan zie je dat Zutphen een interessante ligging heeft te midden van de steden Arnhem, Deventer en Apeldoorn. Klanten, leveranciers en nieuw talent kunnen Zutphen goed bereiken dankzij een goed wegennetwerk en het openbaar vervoer.

Neem contact op

Bedrijfspand kopen Zutphen

Wellicht ga je binnenkort een bedrijfspand kopen of huren in Zutphen. Goed om te weten is dat Zutphen een diversiteit aan bedrijventerreinen en commercieel vastgoed heeft. Naast interessante zakelijke faciliteiten, biedt deze stad ook een hechte gemeenschap van ondernemers en een uitgebreid netwerk van bedrijven. Daarnaast heeft de stad zoals eerder genoemd en sterke lokale economie met ondere andere technologie, dienstverlening, industrie en detailhandel.

Strategisch gelegen, diverse zakelijke mogelijkheden en eveneens een aantrekkelijke leefomgeving. Meer informatie over ondernemen in Zutphen geven onze bedrijfsmakelaars je graag. De bedrijfsmakelaars van Thoma Post helpen je bij het (ver)kopen of (ver)huren van je bedrijfspand, maar we kunnen nog meer bieden dan dat. Zo hebben wij namelijk ook een eigen zakelijke taxatie afdeling die je kan voorzien in taxatierapporten van allerlei verschillende typen vastgoed. Bovendien kunnen onze beleggingsadviseurs je voorzien in investeringsadvies om de juiste zakelijke beslissingen te nemen die je financieel potentieel verder maximaliseert. Kortom, als je een zoekt naar een taxatie van een bedrijfspand in Zutphen ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je toch liever wonen in Zutphen? Dan helpen onze makelaars je ook.

Binnenkort eens koffie met elkaar drinken? Neem contact met ons op via 0575 – 51 94 66 of via zutphenbog@thomapost.nl.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure