Bosrand Vaassen te koop

Op zoek naar een recreatiewoning die te koop staat op Vakantiepark de Bosrand in Vaassen? Bij Thoma Post Makelaars ben je aan het juiste adres! Wij hebben vaak diverse recreatiewoningen aan de Elspeterweg 45 in Vaassen in ons aanbod. 

Een recreatiewoning kopen

Als je op zoek bent naar een recreatiewoning die te koop staat op De Bosrand in Vaassen, komen daar nog veel zaken bij kijken. Wist je dat het bij recreatiewoningen lastiger kan zijn om een tweede hypotheek af te sluiten? Ook mag een recreatiewoning niet als eerste woning gelden indien er geen woonbestemming maar een recreatiebestemming op de woning rust.

Hypotheekafdeling

Bij de aankoop van een recreatiewoning verandert er ook veel op financieel gebied. De kosten die gepaard gaan met een tweede huis kunnen hoger uitvallendnThoma Post Makelaars heeft haar eigen hypotheekafdeling, Thoma Post Hypotheken. Onze erkende hypotheekadviseurs staan graag voor je klaar als je duidelijkheid wil over je financiële situatie bij de zoektocht naar een huis dat te koop staat op De Bosrand in Vaassen. Je kunt via deze pagina contact opnemen met onze hypotheekafdeling.

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan de Koninginnelaan 69 in Apeldoorn. Ons werkgebied bestaat onder andere uit Apeldoorn, Epe en Vaassen, we zijn namelijk naast de lokale specialist ook de regionale specialist.  Neem contact op met ons team van makelaars en vastgoedspecialisten via deze pagina.