Appartement kopen Vaassen

Wil je een appartement kopen in Vaassen? Dit is vaak een grote stap waarbij je zeker van je zaak wil zijn. Thoma Post Makelaars Apeldoorn ontzorgt je volledig tijdens het aankopen van een appartement in Vaassen, Apeldoorn en omgeving. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Vereniging van Eigenaren

Wanneer je een appartement in een appartementengebouw koopt, word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) van het gebouw. Een notaris stelt een splitsingsakte op, waarin staat welke delen van het gebouw gemeenschappelijk zijn (zoals de hal, gangen en het trappenhuis) en welke privé van een eigenaar zijn (bijvoorbeeld garagebox en appartement zelf). Bij het opstellen van deze splitsingsakte ontstaat ook automatisch de Vereniging van Eigenaren. Het lidmaatschap is automatisch en verplicht als je het appartementsrecht (eigendom van een appartement) hebt. Ook is de VvE verantwoordelijk voor onderhoud aan het appartementengebouw, spaart hiervoor en regelt de verzekeringen voor het gebouw in het algemeen. Als je een appartement wil kopen in Vaassen, kijken wij graag met je mee naar de VvE.

Wonen in Vaassen

Vaassen ligt ten noorden van Apeldoorn en ten westen van Deventer. De ligging nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe geeft Vaassen een heerlijke mix tussen het dorpse leven in Vaassen, het stadse van Apeldoorn en Deventer en de rust die Nationaal Park de Hoge Veluwe met zich meebrengt. 

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan de Koninginnelaan 69 in Apeldoorn. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Onze makelaar Jeffrey en zijn team staan je graag te woord. Neem via deze pagina contact met ons op.