Teamfoto Apeldoorn 2023

Appartement kopen Vaassen

Wil je een appartement kopen in Vaassen? Dit is vaak een grote stap waarbij je zeker van je zaak wil zijn. Thoma Post Makelaars Apeldoorn ontzorgt je volledig tijdens het aankopen van een appartement in Vaassen, Apeldoorn en omgeving. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Wonen in Vaassen

Vaassen ligt ten noorden van Apeldoorn en ten westen van Deventer. De ligging nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe geeft Vaassen een heerlijke mix tussen het dorpse leven in Vaassen, het stadse van Apeldoorn en Deventer en de rust die Nationaal Park de Hoge Veluwe met zich meebrengt. 

Neem contact op

Vereniging van Eigenaren

Wanneer je een appartement in een appartementengebouw koopt, word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) van het gebouw. Een notaris stelt een splitsingsakte op, waarin staat welke delen van het gebouw gemeenschappelijk zijn (zoals de hal, gangen en het trappenhuis) en welke privé van een eigenaar zijn (bijvoorbeeld garagebox en appartement zelf). Bij het opstellen van deze splitsingsakte ontstaat ook automatisch de Vereniging van Eigenaren. Het lidmaatschap is automatisch en verplicht als je het appartementsrecht (eigendom van een appartement) hebt. Ook is de VvE verantwoordelijk voor onderhoud aan het appartementengebouw, spaart hiervoor en regelt de verzekeringen voor het gebouw in het algemeen. Als je een appartement wil kopen in Vaassen, kijken wij graag met je mee naar de VvE.

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan de Koninginnelaan 69 in Apeldoorn. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Onze makelaar Jeffrey en zijn team in Apeldoorn staan je graag te woord. Neem via deze pagina contact met ons op. 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure