Huizen te koop Deventer

Huizen te koop in Deventer? Bij de zoektocht naar je droomhuis wil je natuurlijk dat alle zorgeloos verloopt en dat je niets over het hoofd ziet. Thoma Post Makelaars heeft een groot aanbod van huizen die te koop staan in Deventer en biedt daarnaast ook aankoopbegeleiding, zodat je weet waar je aan toe bent tijdens de koop van een huis.

Full service aankoopmakelaar

De zoektocht naar een huis is een spannende aangelegenheid, waarbij je zeker wil weten dat alles gebeurt zoals het moet. Het inschakelen van een aankoopmakelaar als je op zoek bent naar huizen die te koop staan in Deventer is een verstandige beslissing. Je bent bijvoorbeeld als allereerste op de hoogte van ons aanbod, zelfs nog voordat het op Funda staat. De kansen in het koopproces zijn daarnaast ook groter, omdat je met een aankoopmakelaar vaak precies weet wat je kunt uitgeven. Verkopend makelaars weten dit ook, en zullen vaker in zee gaan met potentiële kopers met een aankoopmakelaar. De kans dat de koop sneller rond komt is dan ook groter. Thoma Post Makelaars heeft daarnaast jarenlange ervaring in onderhandelen en weet wanneer er ruimte is voor een prijsverlaging. Zo doen we er alles aan om jouw droomhuis voor je aan te kopen tegen de beste prijs.

De stad Deventer

Deventer is van oudsher een Hanzestad en dat zie je nog op veel plekken in het authentieke stadscentrum terug. De stad is gelegen aan de rivier de IJssel welke al eeuwenlang veel leven in Deventer brengt vanwege de handel. Deventer is een bruisende stad in een landschap dat veelal bepaald wordt door de stroming van de IJssel. De vele evenementen die het hele jaar door plaatsvinden, brengen veel sfeer in de Middeleeuwse binnenstad en er komen vele mensen op af. De natuur is daarnaast niet ver weg door de ligging nabij prachtige natuurgebieden en het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Kortom: Deventer heeft voor iedereen iets te bieden.

Huizen te koop zetten Deventer

Ook als je je huis in Deventer wil verkopen, ben je bij Thoma Post Makelaars aan het goede adres. Wij werken voor, tijdens en na de verkoop met een acht-stappen verkoopplan, waardoor er niets vergeten wordt tijdens de verkoop en de promotie  van je huis. Onze eigen marketingafdeling komt met innovatieve en creatieve ideeën om jouw huis optimaal op de kaart te zetten. Dit verhoogt de kans op een snelle en succesvolle verkoop.

Thoma Post Makelaars Deventer

Ontdek Thoma Post Makelaars Deventer en ervaar onze full-service dienstverlening. Naast aankoopmakelaar zijn we natuurlijk ook verkoopmakelaar, waardoor wij ook je huis optimaal kunnen presenteren en verkopen aan de Deventerse markt. Onze dienstverlening gaat verder waar deze van andere makelaars stopt, bijvoorbeeld met onze Thoma Post Verhuisservice exclusief voor Thoma Post Makelaars klanten. De makelaars Dick en Joseph en hun team staan je graag te woord over wat wij in jouw situatie kunnen betekenen. Neem contact op met onze makelaars in Deventer.