Huizen te koop Deventer Colmschate

Ben je op zoek naar huizen die te koop staan in Deventer Colmschate? Thoma Post Makelaars helpt je graag! Lees verder om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis.

Woonwensensysteem

Thoma Post Makelaars heeft haar eigen woonwensensysteem, waar je jouw woonwensen aan ons door kunt geven. Wij houden je vervolgens op de hoogte van het allernieuwste aanbod dat aan jouw wensen voldoet, vaak zelfs nog voordat het op Funda staat! Heb je een paar huizen te koop zien staan in Deventer Colmschate waar jouw potentiële droomhuis tussen zit? Thoma Post Makelaars Deventer is ook actief als aankoopmakelaar en helpt je graag verder tijdens het aankopen van jouw huis.

Neem contact op

Ook actief als aankoopmakelaar

Thoma Post Makelaars Deventer ontzorgt je volledig tijdens de aankoop van jouw droomhuis in Deventer Colmschate. We gaan met je mee naar bezichtigingen, waar we indien gewenst letten op de waarde van het huis, bouwtechnische zaken, de vergunningen en eventueel de kadastrale gegevens. Er wordt goed gelet op eventuele gebreken, zodat je na aankoop niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wonen in Deventer

Deventer telt 100.000 inwoners en is gelegen aan de rivier de IJssel. Vroeger was Deventer een Hanzestad, de tekenen hiervan zijn nog goed te zien in het prachtige en authentieke stadscentrum. Deventer biedt een bruisend stadsleven met vele winkels en horecagelegenheden om te ontdekken, maar ook de natuur is nooit ver weg. Er zijn verschillende wijken in Deventer waar je goed kunt wonen.

Thoma Post Makelaars Deventer

Onze makelaars in Deventer zitten aan Mr. H.F. de Boerlaan 22 staan Dick, Joseph, Leonie en Jozephta graag voor je klaar om je te begeleiden tijdens de aan- en verkoop van jouw huis in Deventer en omstreken.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure