Thoma Post Teamfoto Enschede

Huizen te koop in Stroinkslanden Enschede

Ben je op zoek naar huizen die te koop staan in Stroinkslanden in Enschede? Zoek niet te lang en klik hier voor Thoma Post’s laatste aanbod in de regio Stroinkslanden!  Ook voor onafhankelijk hypotheekadvies staat Thoma Post voor je klaar, voor meer informatie lees snel verder!

Stroinkslanden, een rustieke wijk die haar naam heeft afgeleid van boerderij Stroinkslanden in het zuiden van Enschede. Eenderde deel van de wijk is in de jaren 70 van de vorige eeuw gebouwd, met twee aangrenzende uitbreidingen in de jaren 80 en de jaren 90. De wijk kenmerkt zich door een groot aantal huizen die in verscheidene vormen zijn gebouwd. Of je nu een rijtjeshuis zoekt, een twee-onder-een-kap of een riante vrijstaande villa, al deze huizen staan in Stroinkslanden!

Neem contact op

De locatie

Wegens de ligging, aangrenzend aan de wijk Wesselerbrink noord-oost, is het winkelcentrum Zuid gemakkelijk bereikbaar vanuit Stroinkslanden. Wegens de snelle doorvoer van de Broekheurne-Ring en de Buursestraat zit je in slechts enkele minuten al op de snelweg. Wegens de ruime opzet en de grote variatie in de huizen maakt Stroinkslanden tot een gewilde wijk in Enschede, een wijk waar je met plezier zult wonen!

Onafhankelijk hypotheekadvies

Heb je een huis dat te koop staat  in Stroinkslanden op oog en heb je nu nog vragen over hoe het precies werkt en wat er allemaal mogelijk is met een hypotheek? Maak dan een afspraak met onze erkende onafhankelijke hypotheekadviseurs of neem eens een kijkje op deze pagina. Zij kunnen je het beste financieel advies geven, zodat je precies weet wat mogelijk is om jouw woonwens in vervulling te laten gaan.

Thoma Post Enschede

Langskomen voor een gesprek op ons kantoor Thoma Post Enschede mag natuurlijk ook altijd. Wij zijn centraal in de stad gevestigd aan Koningsplein 11.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure