Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Getfertsingel in Enschede

Zoek je een huis dat te koop staat aan de Getfertsingel in Enschede? Thoma Post helpt je met zoeken! Wij zijn sinds 1993 een begrip in Oost-Nederland en hebben de meeste expertise in de regio om jouw droom te verwezenlijken! Benieuwd naar de mogelijkheden of naar wat ons uniek maakt? Lees dan snel verder!

Waarom Thoma Post?

Wij zijn sinds de jaren ‘90 een groot expert in de regio en bieden naast het aankopen van huizen veel andere mogelijkheden aan. Zo werken wij met meerdere teams, zowel voor het verstrekken van hypotheken, alsmede het vinden van jouw perfecte droomhuis!

Neem contact op

De Getfertsingel

De Getfertsingel kenmerkt zich door het feit dat het een onderdeel is van de ringweg van Enschede. De straat begint op de Haaksbergerstraat en loopt tot aan de Zuiderval. Hierdoor is de straat zeer gemakkelijk bereikbaar, zowel vanuit het centrum van Enschede, alsmede de snelweg (A35)  die Enschede met de rest van Nederland verbindt. Wil je een huis kopen in Enschede Zuid? Dan is de Getfertsingel een goede optie.

Onafhankelijk hypothecair advies

Voor een duidelijk en betrouwbaar beeld met betrekking tot je financiële mogelijkheden kan je bij Thoma Post Makelaars het beste terecht voor hypotheekadvies! Wij beschikken over een team hypotheekadviseurs die SEH erkend zijn en mede daardoor het eerlijk onafhankelijk advies kunnen geven. Benieuwd naar wat ons team je allemaal te bieden heeft? Klik hier om direct met hen in contact te komen en kom erachter wat er allemaal mogelijk is!

Onze vestiging in Enschede

Ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen of wil je graag op gesprek komen, dan kan je hier een afspraak maken, of kom gewoon gezellig eens langs voor een praatje bij onze vestiging. Wij zijn gevestigd op Koningsplein 11 in Enschede. Voor onze openingstijden en telefoonnummer klik hier.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure