Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop in Weerninklanden in Enschede

Bent u op zoek naar een huis dat te koop staat in Weerninklanden in Enschede? Neem dan hier een kijkje voor ons laatste aanbod! Met 20 jaar ervaring en deskundigheid heeft Thoma Post een enorm aandeel in de vastgoed en makelaardij in Oost Nederland. Hoe kunnen wij jou de beste service verlenen? Door te doen waar wij goed in zijn, de wensen van wat jij zoekt in een huis te vertalen naar een resultaat!

De locatie

Weerninklanden is één de mooiste stukjes van Enschede waar je absoluut prima vertoeven kan! De wijk ligt in Enschede Zuid en de wijk is ondanks de gemakkelijke bereikbaarheid prima afgeschermd van de drukte van de stad. Door de ruime opzet is het overduidelijk merkbaar dat je je aan de rand van de stad bevindt, waarbij rust een kernbegrip is dat deze straat aantrekkelijk maakt. Ook de geringe afstand tot winkelcentra en andere faciliteiten kenmerken zich. Voor het actuele aanbod in Enschede en in en nabij Weerninklanden klik hier.

Neem contact op

Hypotheekadvies

Voor al je vragen over welke hypotheek het beste bij je past en wat vanuit jouw financiële situatie mogelijk is, staat het team van Thoma Post Hypotheekadviseurs voor je klaar. Wij hebben erkende en onafhankelijke adviseurs die je het beste advies kunnen geven en direct samenwerken met onze makelaars voor het snelste en het beste advies, kwaliteit staat dus het hoogst bij ons in het vaandel!

Thoma Post Makelaars Enschede

Wil je graag met ons een afspraak maken of wil je graag meer te weten te komen over Thoma Post Makelaars Enschede, klik dan hier om naar onze website te gaan.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure