Verkoop Bord Header

Huis kopen Delden

Een huis kopen in Delden? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Wij hebben jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Delden, Hengelo, Borne en omgeving. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Een huis kopen in Delden

Het kopen van een huis in Delden is een grote stap. Zowel op financieel als emotioneel gebied verandert er veel, of je nu starter bent of al meerdere koophuizen gehad hebt. Thoma Post Makelaars helpt je graag verder. Als je ons inschakelt als aankoopmakelaar tijdens het kopen van een huis in Delden, weet je altijd zeker waar je aan toe bent door korte lijnen en heldere communicatie. Ook als je je huis te koop in Delden wil zetten, helpen wij je graag.

Neem contact op

We maken eerst kennis met elkaar, waarbij we jouw woonwensen inventariseren. Op basis hiervan gaan we aan de slag: we kijken in ons eigen aanbod en dat van collega-makelaars naar jouw droomhuis. Dit houden we elke dag scherp in de gaten, waardoor je als eerste op de hoogte bent van droomhuizen die voldoen aan jouw woonwensen. Een bezichtiging gepland? We gaan graag met je mee om te kijken naar het huis en de ligging hiervan, de vraagprijs en voeren zo nodig enkele onderzoeken uit, zoals een bouwtechnische keuring of waardebepaling. Wanneer je een bod besluit uit te brengen, adviseren we je graag in het maken van strategische keuzes en de hoogte van je bod. Alles om ervoor te zorgen dat jij je droomhuis aan kunt kopen tegen de allerbeste prijs en voorwaarden.

Thoma Post Makelaars Hengelo is gevestigd aan de Enschedesestraat 41 te Hengelo. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen met de aankoop van het huis van je dromen.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure