Bedankt overig header

Appartementen Delden

Ben je op zoek naar appartementen in Delden? Of je deze nu wil kopen of huren, bij Thoma Post Makelaars Hengelo ben je aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van appartementen in Hengelo, Delden, Borne en omgeving. Lees verder en ervaar de full-service dienstverlening van Thoma Post Makelaars!

Thoma Post Makelaars als aankoopmakelaar

Thoma Post Makelaars is actief als aankoopmakelaar en wij helpen je graag in de zoektocht naar je droomappartement in Delden en omgeving. Wij hebben onze eigen Woonwensentool, waarbij we je constant op de hoogte houden van de allernieuwste appartementen in Delden in ons aanbod die voldoen aan jouw woonwensen. Onze makelaars kijken daarnaast graag mee naar ons eigen aanbod en dat van collega-makelaars. Zodra we één of meerdere appartementen in Delden hebben gevonden die voldoen aan jouw wensen, gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. Tijdens de onderhandelingsfase staan we ook voor je klaar, door professionele en gedegen ondersteuning te bieden gaan we samen voor het maximale resultaat.

Neem contact op

Wonen in Delden

Delden is gelegen ten westen van Hengelo en telt ongeveer 7500 inwoners. De Twentse plaats kent vele culturele evenementen en biedt ook plaats aan kasteel het Twickel. Goede verbindingen met zowel het Nederlandse wegennetwerk en de spoorlijnen zorgen voor een goede bereikbaarheid. Het centrum, waarvan de meeste gebouwen uit de middeleeuwen stammen, is een sfeervolle plek waar winkelen, cultuur en horecagelegenheden samenkomen. Laat je verrassen in Delden!

Thoma Post Makelaars Hengelo 

Thoma Post Makelaars Hengelo is gevestigd aan de Enschedesestraat 41 te Hengelo. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Wij staan graag voor je klaar, neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.