Verkoop Bord Header

Huis verkopen Delden

Je huis in Delden verkopen? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Met unieke verkoopmethodes, jarenlange ervaring en ons eigen zoekersbestand met meer dan 4.000 ingeschrevenen zorgen we ervoor dat je huis optimaal onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kopers. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Lees dan snel verder.

Unieke verkoopmethodes

Een belangrijke factor in de verkoop van je huis is het onderscheidend vermogen. Een gedegen en professionele presentatie aan de markt kan namelijk het verschil maken. Thoma Post Makelaars heeft haar eigen marketingafdeling welke graag met je meedenkt in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. Onze unieke verkoopmethoden zetten jouw huis (letterlijk) op de kaart. Zoals met de Woningproeverij, een uniek woonevent waarbij potentiële kopers de sfeer in je huis kunnen proeven onder het genot van een hapje en een drankje. Of wat dacht je van een website of zelfs een boek om je huis in de markt te zetten? Het boek is een mooie presentatiemethode en achteraf een prachtige herinnering aan je huis. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze makelaars informeren je graag en denken graag met je mee.

Neem contact op

Wonen in Delden

Delden ligt ten westen van Hengelo en heeft zelf ook stadsrechten, welke in het jaar 1333 verkregen zijn. De geschiedenis van Delden gaat dus ook ver terug en dit is goed te zien in het culturele centrum. Kasteel en landgoed het Twickel speelt een belangrijke rol in de vele wandelroutes die Delden rijk is. Overal in de stad staan borden die de weg wijzen naar het landgoed.

Je huis verkopen in Delden? Thoma Post Makelaars Hengelo staat graag voor je klaar. Niet alleen zijn we de lokale specialist op het gebied van verkoopmakelaardij  in Hengelo, Delden en Borne, maar ook voor aankoopopdrachten, taxaties en een gratis waardebepaling van je huis kun je bij ons terecht. Ons team staat graag voor je klaar. Neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure