Thoma Post Almelo Makelaars

Appartement kopen Wierden

Wil je een appartement kopen in Wierden? Thoma Post Makelaars Almelo helpt je graag verder! Wij ontzorgen je tijdens iedere stap van het koopproces, zodat jij zorgeloos kunt genieten van de toekomstige verhuizing.

Appartement in Wierden kopen

Het kopen van een appartement in Wierden is anders dan het kopen van bijvoorbeeld een huis. Waar je met een koophuis vaak eigenaar bent van alles wat zich op het kavel bevindt, deel je met andere appartementeigenaren vaak een deel van het gebouw waarin het appartement zich bevindt. De verdeling van gemeenschappelijke delen in een appartementengebouw (zoals de gangen, hal en het trappenhuis) is geregeld in de splitsingsakte. Ook krijg je bij een appartement te maken met een Vereniging van Eigenaren (VvE). Je wordt hier automatisch lid van bij de aankoop van een appartement. De Vereniging van Eigenaren is verplicht en zorgt voor het onderhoud en het beheer van het gebouw. Ook spaart de VvE voor groot onderhoud en zorgt voor de verzekeringen van het gebouw. 

Neem contact op

Wierden als woonplaats

Wierden telt ongeveer 25.000 inwoners en het dorp ligt ten westen van Almelo. De uitstekende bereikbaarheid met wegen en spoorlijnen zorgt ervoor dat je vanuit Wierden gemakkelijk naar andere plaatsen reist. Ook de Duitse grens is niet ver weg en de omgeving biedt genoeg voor de liefhebber van uitgestrekte natuur.

Thoma Post Makelaars Almelo

Thoma Post Makelaars Almelo (voorheen Thoma Sanders jr. Makelaars) is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure