Teamfoto Almelo 2023 2

Te koop Hexelseweg Wierden

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Hexelseweg in Wierden? Thoma Post Makelaars Almelo (voorheen Thoma Sanders jr. Makelaars) helpt je graag verder! Door middel van jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis zijn we uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist in de regio’s Oost-Nederland en Amsterdam. Met tien vestigingen zijn we altijd bij je in de buurt. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Jouw woonwensen zichtbaar gemaakt

Wanneer je op zoek bent naar een huis dat te koop staat aan de Hexelseweg in Wierden, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Met de gratis Thoma Post Woonwensentool blijf je continu op de hoogte van het allernieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen. Je zult niet alleen het aanbod van Thoma Post Makelaars Almelo ontvangen, ook dat van collega-makelaars zal niet aan jouw ogen ontgaan. Zo weet je zeker dat je niets mist! Als je gebruik maakt van onze diensten als aankoopmakelaar, vergelijken we jouw zoekprofiel met ons eigen aanbod. Bij een match brengen we je direct op de hoogte en we gaan graag met je mee naar bezichtigingen.

Neem contact op

Thoma Post Makelaars Almelo

Thoma Post Makelaars Almelo is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 126 in Almelo. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Ons werkgebied, bestaande uit Wierden, Almelo en omgeving kennen wij als geen ander. Zo ben je verzekerd van een gedegen begeleiding en advies met betrekking tot de verkoop, aankoop, huur, verhuur of hypotheek van jouw huis. Neem via deze pagina contact met ons op, we staan je graag te woord.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure