Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfsruimte Achterhoek

Een andere werkplek in de Achterhoek

Ben je toe aan een nieuwe werkplek in de Achterhoek? Als starter begin je meestal klein, vanuit huis, maar als je bedrijf groeit, ga je op een gegeven moment verder kijken. Welke ruimte bij je past hangt natuurlijk sterk van je werkzaamheden af. Je kunt een ruimte kopen, maar de meeste starters hebben de voorkeur voor huren.

Bedrijfsmakelaars in de Achterhoek

Om beter aan te sluiten bij de behoefte van onze cliënten is de focus verlegd van een plaatselijke dienstverlening naar een regionale dienstverlening. Er zijn 3 regio’s gevormd: team Stedendriehoek, team Achterhoek, en team Twente. Door de samenwerking binnen de regio en de regio’s onderling versterken wij elkaar en worden de kennis en kunde vergroot. Vanuit kantoor Lochem wordt de regio Achterhoek aangestuurd.  Graag vertellen wij u meer over de voordelen van deze aanpak! Tevens hebben wij vanaf januari de bedrijfsmakelaardij gescheiden van de taxatie afdeling. Onze taxateurs zijn lid van NVM, geregistreerd bij het NRVT en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Neem contact op

Expertises Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek

Vanuit ons strategisch gelegen kantoren in Doetinchem, Winterswijk en en Lochem hebben wij een perfect overzicht van de zakelijke markt. Wij bieden de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren
  • bedrijf te koop Achterhoek

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.