Bedrijf te koop Achterhoek

Ben je op zoek naar een bedrijf te koop in de Achterhoek? Thoma Post Bedrijfsmakelaars heeft diverse typen bedrijfspanden in haar aanbod, waaronder winkelruimte, kantoorruimte en reguliere bedrijfspanden. Ook voor zakelijke taxaties ben je bij ons aan het juiste adres. Lees verder om te zien wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Bedrijfsruimte huren of kopen.

Je bent op zoek naar bedrijf(sruimte) die te koop staat in de Achterhoek, maar heb je ook al eens aan huren gedacht? In bepaalde situaties is dit namelijk gunstiger dan het kopen van een bedrijfspand. Zo ben je met een gehuurd pand vaak voordeliger uit als je zoekt naar een oplossing voor een korte termijn en ben je flexibeler in tijden van groei of krimp van je bedrijf. Bij het kopen van een bedrijfspand bouw je echter vermogen op, en maak je wellicht zelfs winst als je het pand weer verkoopt en de waarde van het pand is gestegen. Jouw Thoma Post bedrijfsmakelaar adviseert en helpt je graag in het maken van deze toch wel lastige keuze.

Vestigen in de Achterhoek

De Achterhoek is een regio in Oost-Gelderland. De regio staat bekend om haar gastvrijheid, nuchterheid en de nabijheid van de Duitse grens. Door deze nabijheid van Duitsland en de aanwezigheid van vele (snel)wegen en spoorverbindingen,  is de Achterhoek een grensregio met veel potentie voor zowel nationale als internationale bedrijven. 

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek is gevestigd in Lochem. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Lees hier meer over Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek.