Nieuwwonen Thoma Post

Taxatie bedrijfspanden

Register taxateur in Deventer

Als je register taxateur voor Deventer en omstreken zijn wij zeer goed geïnformeerd over de laatste marktontwikkelingen, waardoor je verzekerd bent van een realistische waardebepaling. Een bedrijfspand taxatie geeft de waarde van bedrijfs- of beleggingsobjecten. Deze waarde heb je nodig voor de jaarstukken, het verkrijgen van krediet of het afsluiten van een verzekering. De meeste geldverstrekkers eisen dat een taxatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur.

Al onze register taxateurs zijn aangesloten bij de Stichting VastgoedCert. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag alle bedrijfspand taxatiemogelijkheden en de toegevoegde waarde van Thoma Post Bedrijfsmakelaar Deventer als register taxateur voor jou. Via één van onze vestigingen is een afspraak zo gemaakt. Wij zijn je graag van dienst!

Neem contact op

Makelaars met meer, in dit geval bedrijfsmakelaars met meer, betekent natuurlijk ook met meer kwaliteit. Kwaliteit in die zin dat je, ongeacht met wie je binnen onze organisatie te maken krijgt, er van op aan kunt dat diegene beschikt over alle voor zijn of haar functie benodigde papieren.

RICS taxateur in Deventer

Betrouwbare, valide en consistente taxaties zijn in het belang van vele partijen, te beginnen met kopers en verkopers, maar ook ondernemers, financiers, aandeelhouders, aannemers, projectontwikkelaars, (ver)huurders, beleidsmakers, overheden en andere belanghebbenden. Daarom werken we bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars met diverse RICS taxateurs.

Een RICS taxatie steunen op vier pilaren:

  • Uitstekende kennis van de lokale markt en van relevante marktontwikkelingen
  • Vakinhoudelijke expertise, op bouwtechnisch gebied, maar ook ten aanzien van andere factoren die de marktwaarde kunnen beïnvloeden
  • De hoogste professionele standaarden, om absolute professionaliteit en integriteit te waarborgen
  • Regulering en toezicht, om ervoor te zorgen dat de aangesloten register taxateur zich strikt aan de RICS-standaarden houdt. De RICS-organisatie beoordeelt ingediende klachten en kan disciplinaire maatregelen opleggen.

TMI taxatie van bedrijfspanden in Deventer

De register taxateurs van Thoma Post Bedrijfsmakelaars voeren alle bedrijfstaxaties uit conform Het Taxatie Management Systeem, dé taxatiemethodiek voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedbranche. Dit systeem werkt met de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Taxaties gemaakt volgens het Taxatie Management Systeem voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Daarmee voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt.

Vastgoedbeleggingen via Thoma Post Bedrijfsmakelaars Deventer

Beleggingen in bedrijfsmatig vastgoed worden, mede in het licht van de actuele ontwikkeling van bijvoorbeeld rentevergoedingen op spaartegoeden, steeds interessanter. Begrijpelijk dus dat meer en meer Nederlandse en buitenlandse institutionele beleggers, projectontwikkelaars, particuliere beleggers, eigenaren/gebruikers, nationale en regionale overheden, cv- en maatschapoprichters ons weten te vinden en inschakelen als sparringpartner bij het maken van strategische keuzes op het gebied van vastgoedbeleggingen.

Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, horeca, winkels of wooncomplexen, de aan- of verkoop van onroerend goed vanuit beleggingsperspectief is als geen ander een beslissing die een grondige kennis vergt van de markt. En die daarmee vraagt om bedrijfsmakelaars zoals wij die in huis hebben. Bedrijfsmakelaars die ingevoerd zijn in specifiek de beleggingsmakelaardij én actuele marktontwikkelingen niet alleen continu volgen, maar vooral op waarde weten te schatten.

Contact met Bedrijfsmakelaars Deventer

Wil je een bedrijfspand laten taxeren of meer informatie over het beleggen in vastgoed, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag! Ook als je een appartement in Deventer wil kopen of verkopen, ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure