Studio Deventer

Ben je op zoek naar een studio in Deventer? Thoma Post Makelaars Deventer heeft jarenlange ervaring in het aankopen, verkopen en taxeren van studio’s, appartementen en andere huizen. Wij nemen je alle zorgen uit handen tijdens de zoektocht naar jouw droomstudio zodat je je volledig kunt focussen op de toekomstige verhuizing. 

Een studio in Deventer kopen of huren

Wanneer je op zoek bent naar een studio in Deventer, sta je voor een lastige keuze. Want ga je kopen of toch liever huren? Thoma Post Makelaars Deventer heeft jarenlange ervaring met beide woonvormen en helpt en adviseert je graag hierin. Zoek je een woonruimte voor een korte periode, dan is huren een verstandige oplossing. De opzegtermijn is vaak kort waardoor je flexibeler bent. 

Wonen in Deventer

Deventer is een Hanzestad met ongeveer 100.000 inwoners. De stad is gelegen aan de rivier de IJssel en is een van de oudere steden van ons land. Dat zie je goed terug in de authentieke en karakteristieke binnenstad. Met de vele gezellige smalle straatjes is Deventer een waar thuis voor liefhebbers van winkelen en restaurants. Ook de natuur is niet ver weg, de nabijheid van diverse natuurgebieden en het Nationaal Park de Hoge Veluwe zorgen voor rust en ontspanning. Kortom, Deventer is een veelzijdige plaats waar iedereen zich thuis zal voelen! 

Thoma Post Makelaars Deventer

Thoma Post Makelaars Deventer is gelegen aan de Mr. H.F. de Boerlaan 22 in Deventer. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen! Ben je dus op zoek naar een studio in Deventer of wil je deze verkopen of verhuren, neem dan contact met ons op. Dat kan via onze makelaars in Deventer