Lochem 2

Nieuwbouw Lochem

Lochem, een gezellige en karakteristieke stad, biedt niet alleen een prachtige leefomgeving, maar ook diverse nieuwbouwprojecten. Het kopen van een nieuwbouwhuis kan een spannende stap zijn, je koopt iets wat nog niet bestaat. Het is een proces wat een tijdje kan duren en waar vaak veel verschillende partijen bij betrokken zijn. Een makelaar kan je hierin ondersteunen zodat jij duidelijkheid krijgt over dit proces. Dan woon jij straks in je nieuwe droomhuis in Lochem.

Neem contact op

Onze makelaars zijn echte locals

Onze makelaars van kantoor Lochem wonen allemaal in de buurt. Dit gecombineerd met hun kennis en ervaring van de vastgoedmarkt maakt hun expert in hun vakgebied. Ze zijn op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwbouwprojecten Kop van Oost, Enteldijk of de Zuiderwal. Een makelaar kan jou informeren over de nieuwste updates van de nieuwbouwprojecten. Zo kun je als een van de eersten de mogelijkheid krijgen om jouw gewenste nieuwbouwwoning te kopen. Daarbij kunnen onze makelaars jou adviseren welk nieuwbouwproject het beste past bij jouw woonwensen, behoeftes en prijsklasse.

Begeleiding gedurende het hele proces

Het kopen van een nieuwbouwhuis in Lochem omvat verschillende fasen. Het begint met de selectie van een nieuwbouwproject, het bezichtigen van een modelwoning, het ondertekenen van contracten en het doen van betalingen. Een makelaar zorgt ervoor dat jij de juiste informatie hebt, antwoord op al jouw vragen en kan namens jou onderhandelen met de projectontwikkelaar. Zo heb jij een persoonlijke gids die jou begeleidt tijdens het proces van het kopen van een nieuwbouwhuis in Lochem.

Objectief advies en onderhandelingen

Het kopen van een nieuwbouwhuis is een grote investering. Een makelaar kan je voorzien van professioneel en objectief advies bij het nemen van belangrijke beslissingen. Samen bespreek je eerst jouw wensen en behoeftes en stel je randzaken vast. Zo kan een makelaar voor jou contracten analyseren en de bouwkundige tekeningen controleren Bovendien zijn ze bedreven in onderhandelingen en prijsstrategieën zo krijg jij de beste deal voor jouw nieuwbouwhuis in Lochem.

Kom eens langs

Ons kantoor vind je in het hartje van Lochem. Heb je een nieuwbouwproject gezien waar je enthousiast over bent, bijvoorbeeld De Kop van Oost? Neem dan contact op of kom langs bij ons kantoor. Dan bespreken we samen de mogelijkheden in een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure