Teamfoto Apeldoorn 2023

Wijken in Apeldoorn

Apeldoorn telt 8 wijken. De namen van de wijken in Apeldoorn zijn lekker praktisch: 

Noord, Noordoost, Oost, Zuidoost, Zuid, Zuidwest, West en Centrum. Deze wijken zijn stuk voor stuk weer opgedeeld in kleinere buurten met elk hun eigen namen. Wist je dat er in totaal 72 buurten in Apeldoorn zijn?

 

Neem contact op

Wonen in het centrum van Apeldoorn

Apeldoorn Centrum is de kleinste (en daardoor ook) de wijk in Apeldoorn met de minste inwoners. Houd je van het rumoer van de stad en ben je hier dan ook vaak te vinden? Misschien is een appartement in het centrum dan wat voor jou. Ook de appartementen aan de Loolaan in Apeldoorn-Noord zijn een aanrader. 

Groene wijken in Apeldoorn

Gaat je voorkeur meer uit naar een rustige wijk, bijvoorbeeld aan de rand van Apeldoorn om zo het buitengebied in te wandelen of fietsen? Kijk dan bijvoorbeeld eens wat er te koop aan de Arnhemseweg staat, of in de buurt hiervan. Deze weg loopt van het centrum van Apeldoorn richting Beekbergen. 

Ook de andere wijken hebben genoeg groen met in bijna iedere wijk een mooi stadspark, zoals het Matenpark, Zuiderpark of Mheenpark. 

Aankoopmakelaar van Thoma Post Makelaars Apeldoorn 

De ene wijk is uiteraard de andere wijk niet. Bij het zoeken naar een woning in Apeldoorn, is de ligging vaak net zo belangrijk als het huis zelf. Weet jij precies in welke wijk jouw toekomstige huis moet komen te staan, weet je precies waar in Apeldoorn je wil wonen of ben je vooral benieuwd naar de verschillen tussen de wijken? 

Bij Thoma Post Makelaars kennen wij de wijken in Apeldoorn op ons duimpje. Schakel ons in als aankoopmakelaar en wij adviseren je graag wat de voor- en nadelen van de verschillende wijken zijn.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure