Appartement centrum Apeldoorn

Zoek je een appartement in Apeldoorn Centrum? Thoma Post Makelaars Apeldoorn helpt je graag verder. Onze jarenlange ervaring en lokale kennis zorgt ervoor dat je binnen korte tijd jouw droomappartement vindt. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Kopen of huren

Bij de zoektocht naar een appartement zijn er twee mogelijkheden: kopen of huren. Beide opties hebben voordelen. Bij het kopen van een appartement bouw je, door aflossing van de hypotheek, vermogen op. Een huurappartement geeft geen vermogen maar is wel flexibeler, doordat je de huur vaak op ieder gewenst moment op kan zeggen. Onze makelaars kijken graag met je mee en adviseren je over de beste optie in jouw situatie.

Wonen in een appartement in Apeldoorn Centrum

Wonen in een appartement in het centrum van Apeldoorn geeft vele voordelen. Zo woon je bijvoorbeeld op steenworp afstand van de winkels in het centrum, de gezellige horecagelegenheden en het centraal station. De vele evenementen in de binnenstad liggen vaak om de hoek en wonen in een appartement in Apeldoorn Centrum betekent wonen met een bruisend stadsleven. Toch is de stadsdrukte gemakkelijk te ontvluchten door de nabije natuur, zoals het Nationaal Park de Hoge Veluwe. 

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gelegen aan Koninginnelaan 69. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Jeffrey, Gerard, Dennis en Jennifer staan graag aan je zijde en helpen je met de aankoop of huur van jouw droomappartement. Neem via deze pagina contact met ons op.