Teamfoto Apeldoorn 2023

Appartement centrum Apeldoorn

Zoek je een appartement in Apeldoorn Centrum? Thoma Post Makelaars Apeldoorn helpt je graag verder. Onze jarenlange ervaring en lokale kennis zorgt ervoor dat je binnen korte tijd jouw droomappartement vindt. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Kopen of huren

Bij de zoektocht naar een appartement zijn er twee mogelijkheden: kopen of huren. Beide opties hebben voordelen. Bij het kopen van een appartement bouw je, door aflossing van de hypotheek, vermogen op. Een huurappartement geeft geen vermogen maar is wel flexibeler, doordat je de huur vaak op ieder gewenst moment op kan zeggen. Onze makelaars kijken graag met je mee en adviseren je over de beste optie in jouw situatie.

Neem contact op

Wonen in een appartement in Apeldoorn Centrum

Wonen in een appartement in het centrum van Apeldoorn geeft vele voordelen. Zo woon je bijvoorbeeld op steenworp afstand van de winkels in het centrum, de gezellige horecagelegenheden en het centraal station. De vele evenementen in de binnenstad liggen vaak om de hoek en wonen in een appartement in Apeldoorn Centrum betekent wonen met een bruisend stadsleven. Toch is de stadsdrukte gemakkelijk te ontvluchten door de nabije natuur, zoals het Nationaal Park de Hoge Veluwe. 

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gelegen aan Koninginnelaan 69. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt van verschillende wijken in Apeldoorn perfect bedienen. Jeffrey, Gerard, Dennis en Jennifer staan graag aan je zijde en helpen je met de aankoop of huur van jouw droomappartement. Neem via de makelaars in Apeldoorn eenvoudig contact met ons op


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure