Teamfoto Apeldoorn 2023

Te koop Arnhemseweg Apeldoorn

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Arnhemseweg in Apeldoorn? Thoma Post Makelaars helpt je graag! Het kopen van een huis is een grote stap, zowel op emotioneel als financieel gebied. Logisch dus dat je hierin niets over het hoofd wil zien. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Actief als aankoopmakelaar

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is ook actief als aankoopmakelaar. Dit betekent dat we volledige ondersteuning en ontzorging bieden tijdens het aankoopproces van jouw huis. Dat begint al bij de zoektocht naar je droomhuis: zoek je een huis dat te koop staat aan de Arnhemseweg in Apeldoorn of toch ergens anders, in een andere wijk in Apeldoorn? Je kan je woonwensen invullen via het Thoma Post Woonwensensysteem, waarbij wij je continu op de hoogte houden van het allernieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw woonwensen. Een match gevonden? Dan ontvang je een e-mail en als je ons ook nog inschakelt als aankoopmakelaar, gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. 

Neem contact op

Professionele onderhandelingsondersteuning

Het kopen van een huis vergt tijd, kennis en expertise. Deze drie zaken hebben wij allemaal in huis, waardoor de biedings- en onderhandelingsfase zorgeloos verlopen. Samen met jou kijken we naar het meest strategische bod en gaan we de onderhandelingen in met een duidelijke missie: het aankopen van jouw droomhuis tegen een zo gunstig mogelijke prijs en de allerbeste voorwaarden. 

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan de Koninginnelaan in Apeldoorn. Zo kunnen we ons werkgebied, bestaande uit Apeldoorn, Epe, Vaassen en omstreken perfect bedienen. Wil je meer weten over onze full service dienstverlening? Bekijk dan deze pagina. Wij staan je graag te woord!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure