Teamfoto Apeldoorn 2023

Appartementen Loolaan Apeldoorn

Ben je op zoek naar appartementen aan de Loolaan in Apeldoorn? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Door middel van jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn we uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist in de omgeving van Apeldoorn. Lees snel verder om te zien wat Thoma Post Makelaars Apeldoorn voor jou kan betekenen.

Wonen in een appartement

Rijtjeswoning, villa, appartement, vrijstaande woning; ieder type woning kent zijn voordelen. Maar wat komt er nu eigenlijk kijken bij het wonen in een appartement? Je wordt bijvoorbeeld bij de aankoop van een appartement automatisch lid van de betreffende Vereniging van Eigenaren (VvE). Wanneer je een appartement koopt, ben je namelijk eigenaar van het appartement ook, maar je bent samen met je medebewoners van het appartementengebouw verantwoordelijk voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen. De gemeenschappelijke delen zijn bijvoorbeeld de hal, het trappenhuis en de lift. De VvE kent een lidmaatschapsbijdrage en lidmaatschap kan niet geweigerd of opgezegd worden.

Neem contact op

Wonen aan de Loolaan in Apeldoorn

Apeldoorn telt ongeveer 160.000 inwoners. De Loolaan is gelegen in de Apeldoornse wijk Apeldoorn-Noord en is een belangrijke weg voor vele gezellige horecagelegenheden, maar ook zijn er voldoende appartementen en andere woningen aanwezig. De Loolaan ligt daarnaast op fietsafstand van het bruisende centrum van Apeldoorn, waardoor je nooit ver weg hoeft voor een boodschap of een gezellig diner in het centrum. Laat je verrassen door de veelzijdige stad Apeldoorn!

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars is gevestigd aan de Loolaan 1 in Apeldoorn. Neem contact op met ons team met makelaars in Apeldoorn, wij staan je graag te woord!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.