Appartementen Loolaan Apeldoorn

Ben je op zoek naar appartementen aan de Loolaan in Apeldoorn? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Door middel van jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn we uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist in de omgeving van Apeldoorn. Lees snel verder om te zien wat Thoma Post Makelaars Apeldoorn voor jou kan betekenen.

Wonen in een appartement

Rijtjeswoning, villa, appartement, vrijstaande woning; ieder type woning kent zijn voordelen. Maar wat komt er nu eigenlijk kijken bij het wonen in een appartement? Je wordt bijvoorbeeld bij de aankoop van een appartement automatisch lid van de betreffende Vereniging van Eigenaren (VvE). Wanneer je een appartement koopt, ben je namelijk eigenaar van het appartement ook, maar je bent samen met je medebewoners van het appartementengebouw verantwoordelijk voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen. De gemeenschappelijke delen zijn bijvoorbeeld de hal, het trappenhuis en de lift. De VvE kent een lidmaatschapsbijdrage en lidmaatschap kan niet geweigerd of opgezegd worden.

Wonen aan de Loolaan in Apeldoorn

Apeldoorn telt ongeveer 160.000 inwoners. De Loolaan is gelegen in Apeldoorn-Noord en is een belangrijke weg voor vele gezellige horecagelegenheden, maar ook zijn er voldoende appartementen en andere woningen aanwezig. De Loolaan ligt daarnaast op fietsafstand van het bruisende centrum van Apeldoorn, waardoor je nooit ver weg hoeft voor een boodschap of een gezellig diner in het centrum. Laat je verrassen door de veelzijdige stad Apeldoorn!

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars is gevestigd aan de Koninginnelaan 69 in Apeldoorn. Neem contact met ons team op via deze pagina, wij staan je graag te woord!