Stockfoto Home Video Thoma Post

Appartement Doetinchem

Ben je op zoek naar een appartement in Doetinchem? Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is al jaren actief in de regio en heeft dan ook een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij helpen je graag verder tijdens de zoektocht naar en aankoop van jouw droomappartement. 

Appartement in Doetinchem kopen

Het kopen van een appartement is juridisch gezien anders dan het kopen van bijvoorbeeld een vrijstaande of twee-onder-een-kap woning. Zo krijg je bij een appartement te maken met een Vereniging van Eigenaren (VvE), waar je automatisch en verplicht lid van wordt bij de aankoop van een appartement. De VvE regelt onder andere het opstellen van een splitsingsakte. De splitsingsakte stelt vast welke delen van het gebouw gezamenlijk zijn (zoals een gemeenschappelijke opslagruimte, de lift, gangen en het trappenhuis) en welke juist privé (zoals een eigen parkeerplaats en het eigen appartement). Ook de kosten voor het gezamenlijk onderhoud komen vanuit de VvE. 

Neem contact op

Hypotheek voor je appartement

Er verandert veel in je financiële situatie als je na een aantal bezichtigingen je droomappartement hebt gevonden en gaat kopen. De erkend financieel adviseurs van Thoma Post Hypotheken weten dat en geven passend hypotheekadvies voor iedere denkbare situatie. 

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is centraal gevestigd in Doetinchem en vanaf onze locatie aan de Keppelseweg 15 kunnen we de markt perfect bedienen. Ons professionele team staat graag voor je klaar om je te helpen met de aankoop, verkoop, huur of verhuur van je appartement in Doetinchem. Neem gerust contact met ons op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure