Huizen te koop Oldenzaal

Ben je op zoek naar huizen die te koop staan in Oldenzaal? Bij Thoma Post Makelaars Enschede ben je aan het juiste adres! Wij helpen en ontzorgen je volledig in het verkoopproces, van bezichtiging tot aan notaris. Wil je meer weten over onze full-service dienstverlening? Lees dan verder op deze pagina.

Huizen te koop vinden in Oldenzaal

De zoektocht naar huizen die te koop staan in Oldenzaal kan lastig en lang lijken. Thoma Post Makelaars helpt je graag tijdens deze zoektocht door middel van onze eigen Woonwensentool. Als je hier je woonwensen achterlaat, zoals je budget, type huis en woonplaats, zorgen wij ervoor dat je constant op de hoogte wordt gehouden van het allernieuwste aanbod van huizen die te koop staan in Oldenzaal die voldoen aan jouw woonwensen.

Oldenzaal als woonplaats

Oldenzaal ligt ten noorden van Hengelo en Enschede en is een echte Twentse stad. Een bourgondische stad, met vele horecagelegenheden, culturele evenementen en winkels. Recreatiepark het Hulsbeek biedt genoeg mogelijkheden om te ontspannen en om in de natuur te verblijven. Een stad met mogelijkheden, waar vele mensen zich thuis voelen! Word jij één van de ongeveer 32.000 inwoners? 

Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post Makelaars Enschede is gevestigd aan Koningsplein 11 in het centrum aan Enschede. Vanaf deze locatie zijn we niet alleen de lokale, maar ook de regionale specialist in Enschede, Haaksbergen, Oldenzaal en omgeving! Onze makelaars en het team van vastgoedspecialisten staat graag voor je klaar tijdens de zoektocht naar en aankoop van je droomhuis. Neem contact met ons op via deze pagina.