Verkoop Bord Header

Koopwoningen Oldenzaal

Ben je op zoek naar koopwoningen in Oldenzaal? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Door middel van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in de makelaardij zijn we uitgegroeid tot de lokale en regionale specialist van Enschede, Oldenzaal en omgeving. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Thoma Post Makelaars als aankoopmakelaar

Je bent op zoek naar koopwoningen of appartementen in Oldenzaal. Maar natuurlijk wil je hierbij niets over het hoofd zien en achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Als je Thoma Post Makelaars inschakelt als aankoopmakelaar, ben je ervan verzekerd dat alle zorgen je uit handen worden genomen. Met ons eigen Thoma Post Woonwensensysteem houden we je per e-mail constant op de hoogte van de nieuwste koopwoningen in Oldenzaal die voldoen aan jouw wensen. Zodra je je droomhuis op het oog hebt, gaan we graag met je mee en kijken we met een kritische blik naar de woning. Ook tijdens het uitbrengen van een bod en tijdens de onderhandelingen adviseren we je graag. Alles is erop gericht om jouw droomhuis te verkrijgen tegenover een zo gunstig mogelijke prijs en de beste voorwaarden.

Neem contact op

Wonen in Oldenzaal

Oldenzaal telt ruim 30.000 inwoners en de stad is gelegen ten noorden van Enschede en Hengelo. Kenmerkend voor Oldenzaal is de bourgondische sfeer en cultuur: de vele gezellige horeca laten je genieten op ieder moment van de dag. Omgeven door prachtige natuur is Oldenzaal een plaats waar je gezien wil worden!

Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post Makelaars Enschede is gelegen aan Koningsplein 11 in Enschede. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Ons team van makelaars en vastgoedspecialisten staat graag voor je klaar bij alle vragen over koopwoningen in Oldenzaal en omgeving. Neem contact met ons op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure