Teamfoto Winterswijk

Taxateur Achterhoek

Voor het aanvragen van een hypotheek bij het aankopen van een woning heb je een gevalideerd taxatierapport nodig. Als gecertificeerd taxateur doen wij elke gewenste taxatie voor jou. Van een appartement, tussenwoning of tweekapper tot een vrijstaand huis, luxueuze villa of uitgestrekt landgoed.

Vertrouw op jouw eigen NWWI-taxateur

Wij zijn aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut, wiens regels wij nauwkeurig volgen. Jouw garantie voor een absoluut professionele, objectieve en betrouwbare taxatie.

Neem contact op

Geaccepteerd door elke bank

Wij maken voor jou een helder en volledig taxatierapport dat erkend wordt door alle Nederlandse en door vele buitenlandse financiële instellingen. Jij kan het taxatierapport dus direct overleggen aan uw bank. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent en weet uw bank dat ook. Helder, betrouwbaar en snel! Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloos, deskundig advies omtrent uw woning en situatie.

Thoma Post Taxaties Achterhoek

De taxatieafdeling van Thoma Post Taxaties wordt centraal aangestuurd door RICS taxateur. Vanuit kantoor Deventer, ideaal gelegen midden in ons werkgebied, werkt hij samen met het team van taxateurs en specialisten. De unieke combinatie van regionale deskundigheid en lokale marktkennis zorgt dagelijks voor meerdere succesvolle taxaties in Twente, de Stedendriehoek en de Achterhoek.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure