Huis te koop Glanerbrug

Thoma Post Makelaars Enschede

Wil je een huis kopen in Glanerbrug en ben je op zoek naar een makelaar? Thoma Post Makelaars, gevestigd aan het Koningsplein in Enschede, is actief als aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaar in Enschede en omstreken. Ons dynamische team van 20 collega’s onderscheidt zich door persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring. Ben je benieuwd of jouw droomhuis te koop staat in Glanerbrug? Bekijk ons actuele aanbod in Enschede.

Huis kopen in Glanerbrug

Helemaal in het oosten van Enschede vind je het dorpje Glanerbrug. Het dorp ligt op de grens met Duitsland, die gevormd wordt door de Glanerbeek. Aan de brug over deze beek heeft Glanerbrug zijn naam te danken. Midden door het dorp loopt de winkelboulevard, met aan beide kanten veel winkels. Zo vind je hier onder andere de winkel Schoffies & Schatjes, Juwelier Bilan, De Zuivelhoeve, Primera Jan Haast, Bakkerij Oonk en Bakker Wonen.

Het dorp Glanerbrug ligt op de grens met Duitsland. Wist je dat de grens gevormd werd door een beek? De Glanerbeek stroomt vanuit het Aamsveen naar de Dinkel in Losser. Aan beide kanten van de beek staan zandstenen grenspalen.

Neem contact op

Zoek naar een huis in Glanerbrug met het Thoma Post Woonwensensysteem

Een huis kopen in Glanerbrug is een grote stap en daar helpen wij je graag bij! Het kan lastig zijn om jouw droomhuis te vinden tussen het aanbod. We hebben een ruim aanbod aan koopwoningen in Glanerbrug. Wij hebben verschillende zoekmethodes ontwikkeld waardoor we deze zoektocht wat makkelijker voor je maken. Een huis is meer dan een hoop stenen en dat begrijpen onze makelaars. Via ons Thoma Post Woonwensensysteem kun je je zoekopdracht achterlaten tot in detail. Wil je liever 4 slaapkamers dan 3 slaapkamers? Een tuin groter dan 20 m2? Of een rieten dak in plaats van dakpannen? Als je alle gegevens invult dan zoekt de matchmaker automatisch naar passend aanbod. Je bent bij ons als eerst op de hoogte als er een nieuw appartement in Glanerbrug op de markt komt die aan jouw wensen voldoet! Ook wanneer je een boerderij te koop in Twente hebt, of juist je huis in Glanerbrug te koop wil zetten, dan helpen de makelaars van Thoma Post jou ook graag.

 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure