Boerderij te koop Twente

Ben je op zoek naar een boerderij die te koop staat in Twente? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zijn we uitgegroeid tot de lokale én regionale specialist. Thoma Post Makelaars heeft tien kantoren, waarvan drie vestigingen in Twente: Almelo, Hengelo en Enschede. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. 

Actief als aankoopmakelaar

Wanneer je op zoek bent naar een boerderij die te koop staat in Twente, wil je natuurlijk zo snel mogelijk een overzicht van al jouw mogelijkheden. Thoma Post Makelaars heeft haar eigen Woonwensensysteem, waarbij we je op de hoogte houden van het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen, uit het aanbod van zowel Thoma Post Makelaars als collega-makelaars. Een prachtige boerderij gezien die te koop staat? Wij gaan graag met je mee naar bezichtigingen en letten hierbij op belangrijke zaken.

Neem contact op

Ook tijdens de daadwerkelijke aankoop van een boerderij in Twente

Je hebt enkele bezichtigingen gehad en weet het zeker: deze boerderij die te koop staat in Twente wordt de jouwe! Onze makelaar kan eventueel nog extra onderzoeken uitvoeren naar de vergunningen, het kadaster of de onderhoudsstaat van het pand. We adviseren je ook graag tijdens de onderhandelingsfase, waardoor je de boerderij voor een realistische prijs kunt kopen. Tijdens het ondertekenen van de koopakte en de overdracht bij de notaris staan we graag aan je zijde zodat je niets over het hoofd ziet.Op zoek naar een boerderij die te koop staat in Twente?

Thoma Post Makelaars heeft vestigingen in onder andere Almelo, Hengelo en Enschede. Klik op de plaatsnamen voor meer informatie, openingstijden en contactgegevens.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure