Thoma Post Teamfoto Enschede 2023

Appartement Glanerbrug

Thoma Post Woonwensen | Een huis of appartement kopen is een grote stap en daar helpen wij je graag bij! Het kan lastig zijn om jouw droomhuis te vinden tussen het aanbod. Wij hebben verschillende zoekmethodes ontwikkeld waardoor we deze zoektocht wat makkelijker voor je maken. Een huis is meer dan een hoop stenen en dat begrijpen onze makelaars.

Via ons Thoma Post Woonwensensysteem kun je je zoekopdracht achterlaten tot in detail. Wil je liever 4 slaapkamers dan 3 slaapkamers? Een balkon groter dan 10 m2? Of een puntdak in plaats van een plat dak? Als je alle gegevens invult dan zoekt de matchmaker automatisch naar passend aanbod. Je bent bij ons als eerst op de hoogte als er een nieuw appartement op de markt komt die aan jouw wensen voldoet.

Neem contact op

Over Glanerbrug

Helemaal in het oosten van Enschede vind je het dorpje Glanerbrug. Het dorp ligt op de grens met Duitsland, die gevormd wordt door de Glanerbeek. Aan de brug over deze beek heeft Glanerbrug zijn naam te danken. Midden door het dorp loopt de winkelboulevard, met aan beide kanten veel winkels. Zo vin je hier onder andere de winkel Schoffies & Schatjes, Juwelier Bilan, De Zuivelhoeve, Primera Jan Haast, Bakkerij Oonk en Bakker Wonen.

Het dorp Glanerbrug ligt op de grens met Duitsland. Wist je dat de grens gevormd werd door een beek? De Glanerbeek stroomt vanuit het Aamsveen naar de Dinkel in Losser. Aan beide kanten van de beek staan zandstenen grenspalen.

Thoma Post Makelaars Enschede

Op zoek naar een makelaar in Enschede? Thoma Post Makelaars, gevestigd aan het Koningsplein, is actief als aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaar in Enschede en omstreken. Ons dynamische team van 20 collega’s onderscheidt zich door persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring. Bekijk ons actuele aanbod in Enschede.

Een makelaar voor de regio Glanerbrug

Een makelaar in de regio Glanerbrug die tijd en persoonlijke aandacht voor je heeft, dat is Thoma Post Makelaars Enschede. We zijn niet voor niets Makelaars met meer. Thoma Post Makelaars neemt de tijd voor je en geeft hoogwaardige adviezen over alle aspecten die bij de aan- of verkoop van een appartement in Glanerbrug horen.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure