Teamfoto Apeldoorn 2023

Huis kopen Apeldoorn

Je wil een huis kopen in Apeldoorn? Thoma Post Makelaars helpt je graag tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis en is ook actief als aankoopmakelaar. Dit betekent dat wij je volledig ontzorgen in het gehele aankoopproces, van bezichtiging tot hypotheek. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Aankoopmakelaar

In de zoektocht naar je droomhuis zijn er vele mogelijkheden en het is fijn om je alleen te focussen op aanbod dat voldoet aan jouw wensen en budget. Thoma Post Makelaars heeft haar eigen Woonwensentool ontwikkeld, waarmee we je constant op de hoogte houden van het nieuwste aanbod. Zodra je een huis hebt gevonden bij ons of een collega-makelaar, helpen we je graag in het proces van aankoop. De bezichtigingen en onderhandelingen doen we bijvoorbeeld samen, zodat we niets over het hoofd zien en we altijd de beste prijs kunnen krijgen voor het huis van jouw interesse. Daarnaast hebben we een separate hypotheekafdeling, zodat je ook met al je vragen op financieel gebied bij ons terecht kunt.

Neem contact op

Apeldoorn

Apeldoorn telt meer dan 160.000 inwoners en heeft een bijzondere mix tussen cultuur, natuur en het stadse. Er zijn vele mogelijkheden voor een huis kopen in Apeldoorn, of het nu nieuwbouw, een hip appartement of juist een markante villa betreft. Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op steenworp afstand van de stad en daarmee kan je het stadsleven snel ontvluchten. Het is dus ideaal als je wil wonen in Apeldoorn.

Thoma Post Makelaars

Als je een huis in Apeldoorn wil kopen, staan onze makelaar Jeffrey en zijn team graag voor je klaar. Ontdek wat wij je te bieden hebben en neem contact met ons met onze makelaars in Apeldoorn.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure