Teamfoto Zutphen 2023 2

Appartement Nieuwstad Zutphen

Je zoekt een appartement aan de Nieuwstad in Zutphen? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Door middel van onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist in Zutphen en omgeving. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. We helpen je graag bij het zoeken naar een appartement in Zutphen.

Wonen in een appartement

Als je woont in een appartement aan de Nieuwstad in Zutphen, heb je te maken met andere regels dan wanneer je een vrijstaande woning koopt of huurt in een ander stadsdeel. Indien je een auto hebt, is een parkeervergunning wenselijk. Daarnaast krijg je te maken met een Vereniging van Eigenaren, een VvE, waar je verplicht lid van wordt bij de aanschaf of huur van een appartement. De VvE is verantwoordelijk voor onder andere het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het appartementengebouw. Iedere VvE is anders en dat weten we bij Thoma Post Makelaars. We adviseren je graag en helpen je bij het verhelderen van de regels van een VvE.

Neem contact op

Wonen in Zutphen

Wonen in Zutphen betekent wonen in een Hanzestad met bijna 50.000 inwoners. De stad aan de rivier de IJssel is eeuwenoude Hanzestad en de geschiedenis bestrijkt meer dan 1700 jaar. Dat de stad oud is, is goed terug te zien in de authentieke binnenstad. Eeuwenoude gebouwen geven een prachtige sfeer aan de stad.

Thoma Post Makelaars Zutphen

Thoma Post Makelaars Zutphen is gevestigd aan Stationsplein 37 in Zutphen. Vanuit deze centrale locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Ook wanneer je op zoek bent naar een appartement aan de Nieuwstad in Zutphen, helpen wij je graag verder. Neem via deze pagina contact met onze makelaars en vastgoedprofessionals op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure