Verkocht - Lochem – Graaf Ottoweg 18, € 495.000,- k.k.

Verkocht

Graaf Ottoweg 18 Lochem

Ben je op zoek naar karakter, ruimte, uitstraling en monumentaal wonen? Deze klassieke villa ligt tegen het centrum van Lochem en heeft veel historische details behouden. Als je zo mag wonen ben je een bevoorrecht mens.

Het vooraanzicht geeft je al het grootse gevoel dat hoort bij de sfeer van de vorige eeuwwisseling. Via een klein opstapje loop je via de oorspronkelijke entree de hal in en de ambachtelijke trap bevestigt de sfeer van weleer. De woonkamer, lekker licht, heeft een oppervlakte van maar liefst ruim 50 m² en hoge plafonds, plinten, serre, tuindeuren (Zuid) en hardstenen schouwtjes, eenvoudige dichte keuken, toilet en achteringang. Hier komen woonideeën tot leven!

Op de verdieping bevinden zich een royale overloop met prachtige trappartij en drie ruime kamers. Hier is voldoende ruimte om een majestueuze badkamer te maken. Op de tweede verdieping kunnen eenvoudig nog twee extra kamers gerealiseerd worden.

Deze villa is een buitenkans voor de liefhebber en verkeert in goede staat van onderhoud. De afgelopen jaren is deze in gebruik geweest als kantoor. Onlangs heeft het pand er de bestemming woondoeleinden bij gekregen. De creatieve koper kan hier dus alle kanten: wonen/werken of riant wonen! Er is in dit karaktervolle pand naar hartenlust een eigen look and feel te realiseren.

Zowel aan de voor- als aan de achterzijde voorziet de villa in voldoende ruimte om je eigen ideeën over je droomtuin volledig te realiseren. Parkeren op eigen terrein is vanzelfsprekend.

Bekijk de digitale restyles voor de mogelijkheden!

Kenmerken
Bouwjaar: ca. 1875
Perceeloppervlakte: ca. 439 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 208 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 11 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 19 m²
Inhoud: ca. 832 m³
Isolatie: muurisolatie
Verwarming: middels CV-ketel
Bijzonderheden: gemeentelijk monument

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Meer informatie over dit object

Lochem – Graaf Ottoweg 18, € 495.000,- k.k.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 495.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1875

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
208 m2
Perceel oppervlakte
439 m2
Inhoud
832 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Airconditioning