Makelaar Almelo Team

Werken in Doetinchem

Zoek je een bedrijfspand om te gaan werken in Doetinchem? Doetinchem is een goede uitvalsbasis als je bedrijf actief is in de Achterhoek en Twente, het Ruhrgebied en uiteraard Doetinchem zelf. Gelegen aan de A18 ben je binnen een half uurtje in Arnhem, drie kwartier in Nijmegen en je rijdt ook zo Duitsland in. En als stad van 58.000 inwoners biedt dit ook een brede doelgroep voor bijvoorbeeld restaurants en winkels. 

Neem contact op

Voor ieder bedrijf een passend pand

Zoek je een bedrijfspand op één van de industrieterreinen aan de rand van de stad of een kantoorpand op een van de bedrijventerreinen? Of wil je graag een winkel of restaurant openen in de binnenstad? In Doetinchem zijn er kansen genoeg voor bedrijven. 

Misschien heb je nu al een bedrijfspand in Doetinchem waar je uit bent gegroeid, of is het pand prima, maar zoek je een betere locatie om meer op te vallen bij jouw doelgroep? Wat jouw situatie ook is, onze bedrijfsmakelaars gaan graag met jou op zoek naar een perfect bedrijfspand in Doetinchem voor jouw bedrijf!

Bedrijfsmakelaar in Doetinchem

Wanneer je in Doetinchem wil werken en een bedrijfspand zoekt voor jouw organisatie of onderneming, ben je bij Thoma Post aan het juiste adres. Kantoorpanden, winkelpanden, magazijnen en andere soorten bedrijfspanden: wij kennen de stad goed en weten dus precies waar jouw nieuwe bedrijfsgebouw aan moet voldoen. 

Zoek je een huurpand of wil je liever iets kopen? En waar moet jouw nieuwe bedrijfsruimte aan voldoen? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we al jouw wensen en eisen, zodat onze makelaars precies weten waar jij naar op zoek bent. 

Welkom bij Thoma Post

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, moet je vaak al genoeg regelen. ‘Even tussendoor verhuizen van bedrijfspand doe je dus niet zomaar. Wij ontzorgen je daarom graag in het gehele proces. Van de zoektocht naar een nieuw pand, het taxeren van jouw huidige bedrijfspand in Doetinchem en de uiteindelijke verkoop of verhuur hiervan. Wel zo fijn toch? 

Wil je naast werken, ook wonen in Doetinchem? Neem dan eens een kijkje in het huidige woningaanbod of vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze aankoopmakelaars


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure