Nieuwwonen Thoma Post

Taxeren bedrijfspanden Doetinchem

Als eigenaar van een bedrijfspand of vastgoed kan een zakelijke taxatie helpen bij het nemen van strategische beslissingen inzake het pand dat jouw eigendom is. Bovendien biedt het meerwaarde als je op het punt staat een pand te verkopen. Verder is een objectieve waardebepaling essentieel voor bijvoorbeeld een jaarrekening, financiering of fusie.

Ook bij het doen van je belastingaangifte kun je op deze manier een deskundige schatting overleggen aan de Belastingdienst inzake de waarde van het desbetreffende pand. De getaxeerde waarde van een pand wordt vastgelegd in een taxatierapport.

Neem contact op

Taxatie bedrijfspand – Hoe werkt het?

Een betrouwbare en actuele taxatie door een erkende register taxateur laat zien hoe je bedrijfspand in Doetinchem er momenteel voor staat. Het maakt het voor jou als eigenaar een stuk eenvoudiger om te bepalen of de ruimte aan je verwachtingen voldoet en of de waarde opweegt tegen de kosten die je hiervoor maakt. Voor het opmaken van een taxatierapport dien je contact op te nemen met een register taxateur. Deze wordt opgesteld aan de hand van eisen die er gelden vanuit de NVM en VBO. Voor het laten taxeren van bedrijfspanden in Doetinchem doe je er goed aan om een erkende specialist in te schakelen die hierin voor jou aan de slag gaat.

Neem contact op met een register taxateur

Ben je voor een zakelijke taxatie op zoek naar een erkende taxateur? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bepalen de waarde van jouw pand aan de hand van bepaalde richtlijnen. Uiteraard doen we dit tegen een aantrekkelijke prijs en krijg je van ons een officieel taxatierapport overhandigd. Dit is van belang als je een pand wilt verkopen of als je overweegt een bepaald pand aan te schaffen. Je kunt ook een beroep op ons doen als je een rapport nodig hebt om te overleggen aan een financieringsmaatschappij of bank. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons kantoor of neem contact op voor advies of meer informatie inzake de taxatie van een bedrijfspand.

Taxatie of waardebepaling?

Wil je een lening aanvragen voor een bedrijfspand of woning? Dan heb je een taxatierapport nodig. Een taxatierapport is officiëler dan een waardebepaling. Bij een taxatie krijg je een officieel rapport dat de bank gebruikt bij de lening. De waardepaling vertelt je over de wat een bedrijfspand of woning op dit moment waard is. Dit rapport kan niet gebruikt worden voor een lening.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure