Te koop Enschede

Huis te koop in Enschede? Het zoeken en vinden van je droomhuis is een grote stap waarbij er met veel aspecten rekening moet worden gehouden. Thoma Post Makelaars helpt je graag en zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van de toekomstige verhuizing! Daarnaast zijn we actief als verkoopmakelaar en hebben we onze eigen separate hypotheekafdeling, zodat je ook voor de financiering van je huis bij ons terecht kunt.

Soorten huizen in Enschede

Enschede is gelegen in het oosten van Nederland, dicht bij de Duitse grens. In Enschede zijn er vele soorten huizen te vinden, de bruisende binnenstad heeft bijvoorbeeld veel appartementen, twee-onder-een kappers en rijtjeshuizen. Maar naarmate je verder naar het prachtige buitengebied gaat, vind je ook andere types huizen zoals een boerderij, woonboerderij of een vrijstaand kavel zodat je zelf grond kunt kopen en je droomhuis kunt bouwen. Kortom, er is voor ieder wat wils te vinden en wij helpen je graag bij het vinden van het droomhuis dat het beste bij jou past.

Thoma Post Makelaars stappenplan

We willen graag dat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe huis en de toekomstige verhuizing, daarom werken wij met een stappenplan zodra je ons inschakelt als aankoopmakelaar. We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarbij we elkaar leren kennen en we op de hoogte zijn van jouw wensen, mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden. Je wordt gratis ingeschreven in ons Thoma Post Makelaars woonwensenbestand, waarbij je regelmatig het nieuwste aanbod in je mailbox ontvangt. Zelfs nog voordat het op Funda staat! Wij kennen de markt als geen ander en houden daarbij ook het aanbod van collega-makelaars in de gaten, zodat je geen enkel nieuw aanbod mist.

De perfecte bezichtiging

Zodra je één of meerdere potentiële droomhuizen hebt gevonden, gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. Wij kijken met een objectieve blik naar het huis, waarna je realistische adviezen ontvangt. Als koper heb je recht op volledige en juiste informatie en indien gewenst voeren wij uitgebreide onderzoeken voor je uit, bijvoorbeeld op het gebied van vergunningen, het kadaster of het bestemmingsplan. Zo kom je na de eventuele koop niet voor verrassingen te staan.

Professionele onderhandelingsondersteuning

De onderhandelingsfase is een spannende fase waarin duidelijk wordt tegen welke voorwaarden je je droomhuis in Enschede kunt kopen. Tijdens de onderhandelingen geven we daarom altijd uitgebreid advies en ondersteuning, zodat beide partijen tevreden kunnen zijn. Naast de verkoopprijs wordt er vaak ook over andere zaken onderhandeld. We maken daarom ook correcte afspraken met de verkoper over roerende zaken die achterblijven, mogelijke ontbindende voorwaarden zoals in het geval van het krijgen van financiering of een bouwkundige keuring. Onze uitgebreide ervaring en professionaliteit zorgen voor een succesvolle onderhandeling.

Thoma Post Makelaars Verhuisservice

Heb je een huis gekocht of verkocht samen met Thoma Post Makelaars? Gefeliciteerd! Ook na de aankoop of verkoop staan we graag voor je klaar met onder andere de Thoma Post Makelaars Verhuisservice. Je ontvangt altijd tien gratis verhuisdozen, een maand gratis opslagruimte bij Spacewinner en gratis verhuiskaarten om je vrienden en familie op de hoogte te stellen van je verhuizing. De verhuischecklist zorgt ervoor dat je niets vergeet voor, tijdens, en na de verhuizing zodat deze soepel verloopt. Tot slot kan je tijdens de verhuisdag gratis gebruik maken van de Thoma Post verhuistrailer. De trailer is erg ruim, volledig overdekt en kan worden afgeschermd zodat je zeker weten al je spullen mee krijgt.

De stad Enschede

Enschede, de grootste plaats van Overijssel en het oosten, telt meer dan 160.000 inwoners en is daarmee met recht een stad te noemen. De combinatie van het bruisende stadsleven met daarbij de nabijheid van vele natuurgebieden maakt het leefklimaat in Enschede en omgeving erg prettig. De vele uitvalswegen zorgen ervoor dat je binnen korte tijd in andere delen van ons land of Duitsland bent. Ook de woningmarkt is actief en er zijn veel huizen te koop in Enschede.

Ook actief als verkoopmakelaar

Ook als je op zoek bent naar een makelaar om je huis in Enschede te koop te zetten, ben je bij Thoma Post Makelaars aan het goede adres. Met unieke verkoopmethoden zetten wij je huis op de kaart. Zo bieden we fotografieopties als dronefotografie, om zo een uniek perspectief voor je huis te creëren. Of we maken een boek voor je huis, welke tevens als een prachtige herinnering aan het huis functioneert voor later. Verder behoren ook digitale restyling of een eigen website tot de opties. Kortom: wij doen er alles aan om je huis op unieke wijze aan de markt te presenteren.

Nieuwbouw te koop Enschede en omgeving

De voordelen van een nieuwbouwhuis zijn eenvoudig op te sommen: het huis is nieuw en je bent de eerste bewoners, waardoor er weinig onderhoud nodig is. De energiekosten zijn vaak lager dan bij bestaande bouw, omdat er rekening gehouden is met duurzame maatregelen. Daarnaast heb je meer mogelijkheden in het interieur van je nieuwbouwhuis, omdat je nog tijdens het bouwproces voor bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel kunt kiezen. Ben je op zoek naar het nieuwbouwaanbod in Enschede en omgeving of wil je zelf op een kavel bouwen? De nieuwbouwprojecten in deze regio vind je via Nieuw Wonen Twente.

Thoma Post Hypotheken

Bij het kopen of verkopen van een huis verandert ook je financiële situatie. Thoma Post Makelaars heeft haar eigen hypotheekafdeling, Thoma Post Hypotheken. Onze erkend financieel adviseurs hebben verstand van zaken en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden in jouw situatie. We zijn onafhankelijk van instanties als banken en bieden meer dan 25 hypotheekverstrekkers aan, waardoor er altijd een hypotheek is die uitstekend geschikt is in jouw situatie.

Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post Makelaars Enschede is gevestigd in het centrum van de stad tegenover het MST ziekenhuis en Holland Casino. Door deze centrale plek kunnen wij de markt perfect bedienen en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Enschede. Onze makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter en het team staan graag voor je klaar om je te helpen tijdens de aankoop of verkoop van je droomhuis in Enschede en omgeving.